JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

121 miljardia dollaria ei ole tarpeeksi Qualcommin koko osakekannasta, ilmoitti yhtiön johtokunta yksimielisesti Broadcomille. Lisäksi kännykkäpiirien markkinoita hallitseva yritys on huolissaan sen omasta tekniikan lisensointiin perustuvasta liiketoimintamallistaan.

Yhtiöt tapasivat viime viikolla yrittäen sopia ehdoista, joilla puolijohdealan suurin fuusio voisi toteutua. Qualcommin mukaan kaupan tiellä on vielä muutama iso este sen lisäksi, ettei Broadcomin esittämä tarjoushinta osakkeesta vielä riitä.

Broadcomin pitää esittää suurempi korvausesitys sille mahdollisuudelle, että sovittu fuusio ei saisikaan kilpailuviranomaisten mielestä toteutua. Isompi ongelma tuntuu olevan se, että Broadcom haluaa määritellä Qualcommin lisenssibisneksen tulevaisuuden suunnan. Tämä tuntuu esimerkiksi pääjohtaja Paul E. Jacobsin mukaan hiertävän eniten kauppaneuvotteluissa.

Qualcommin hylkäämässä tarjouksessa Broadcom suostuisi maksamaan 8 miljardin dollarin korvauksen tilanteessa, jossa kauppaa ei viranomaisten puolelta hyväksyttäisi.

Broadcom kertoi edellisen 82 dollarin osakekohtaisen ostohinnan olevan sen paras ja viimeinen tarjous. Nyt markkinoilla odotetaan seuraavaa ”parasta ja ehdottoman viimeistä” tarjousta.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla
täällä
.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta
www.embeddedconference.fi.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Vanha audioplugi haastaa USB-C:n digitalisoituna

Perinteisestä 3,5 mm audioliittimestä dataominaisuuksilla höystetty ACI-kuulokeliitäntä haastaa USB-C:n. Kännykkään sijoitettavan isäntäpiirin ja kuulokkeisiin sijoitettavan renkipiirin avulla voidaan helposti ja edullisesti muodostaa muun muassa ulkoisen taustamelun vaimennus.

Lue lisää...
 
ETN_fi In Q417 Nokia had 31% of the LTE market revenue. https://t.co/YeYCj9jFfT
4hreplyretweetfavorite
ETN_fi Wiciot from Oulu has developed an intelligent cooking cover for microwaves. See more about Cmicro: https://t.co/XDPDg35pCd
4hreplyretweetfavorite
ETN_fi Jaguar rakensi uniikin ‘Greatest Hits’ XJ-mallin Iron Maiden-yhtyeen rumpali Nicko McBrainille https://t.co/3RQPYicqIS
ETN_fi Kanadalaislasten vuoro oppia koodaamaan micro:bit-korteilla. https://t.co/0iVaMmV1zs
ETN_fi Nopeaa wifiä metrossa? 1.25Gbps Wi-Fi for tube trains https://t.co/2kXcuq8RsZ
 
 

ny template