JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

121 miljardia dollaria ei ole tarpeeksi Qualcommin koko osakekannasta, ilmoitti yhtiön johtokunta yksimielisesti Broadcomille. Lisäksi kännykkäpiirien markkinoita hallitseva yritys on huolissaan sen omasta tekniikan lisensointiin perustuvasta liiketoimintamallistaan.

Yhtiöt tapasivat viime viikolla yrittäen sopia ehdoista, joilla puolijohdealan suurin fuusio voisi toteutua. Qualcommin mukaan kaupan tiellä on vielä muutama iso este sen lisäksi, ettei Broadcomin esittämä tarjoushinta osakkeesta vielä riitä.

Broadcomin pitää esittää suurempi korvausesitys sille mahdollisuudelle, että sovittu fuusio ei saisikaan kilpailuviranomaisten mielestä toteutua. Isompi ongelma tuntuu olevan se, että Broadcom haluaa määritellä Qualcommin lisenssibisneksen tulevaisuuden suunnan. Tämä tuntuu esimerkiksi pääjohtaja Paul E. Jacobsin mukaan hiertävän eniten kauppaneuvotteluissa.

Qualcommin hylkäämässä tarjouksessa Broadcom suostuisi maksamaan 8 miljardin dollarin korvauksen tilanteessa, jossa kauppaa ei viranomaisten puolelta hyväksyttäisi.

Broadcom kertoi edellisen 82 dollarin osakekohtaisen ostohinnan olevan sen paras ja viimeinen tarjous. Nyt markkinoilla odotetaan seuraavaa ”parasta ja ehdottoman viimeistä” tarjousta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template