JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Riihimäkeläinen IoT-yhtiö Small Data Garden on lanseerannut ensimmäiset IOTSU-tuotteensa, jotka toimivat Connected Finlandin operoimassa Sigfox-verkossa. Tuotteet perustuvat yleiskäyttöiseen alustaan, jonka pohjalta voidaan tarjota laaja joukko erilaisia sovelluksia.

IOTSU-tekniikan avulla anturitiedon keruu, käsittely ja lähetysten hallinta voidaan toteuttaa monipuolisesti ja älykkäästi. Se mahdollistaa hyvin energiatehokkaat ja pienikokoiset laitteet. Lisäksi laitteiden kuuluvuus on parasta tasoa, yhtiö kehuu.

Small Data Garden on toteuttanut sovelluksia muun muassa asumiseen, kiinteistöjen hallintaan, liikkuviin työkoneisiin, logistiikkaan ja ympäristöteknologiaan. Yrityksen tuotteita on toimitettu Suomen lisäksi vientiin.

Yrityksen ensimmäiset tuotteet ovat IOTSU Temperature and Humidity lämpötilojen ja kosteuden hallintaan, IOTSU Door and Window Sensor murtosuojaukseen sekä IOTSU Motion läsnäolon ja liikkeen mittaukseen.

Asiakkaita ja kumppaneita ovat muun muassa kiinteistöjen omistajat, käyttäjät ja palvelutoimijat, logistiikka-, kuljetus- ja laiteoperaattorit, ohjelmistotalot ja järjestelmäintegraattorit sekä teknologiateollisuuden ja ympäristöteknologian ratkaisutoimittajat.

Ranskalaisen Sigfox kehittämä IoT-verkko toimii jo 45 maassa. Periaatteessa verkkoon kehitettyjä palveluja voi myydä globaalisti.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template