JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Linus Torvalds tunnetaan miehenä, joka ei sanaista arkkuaan pidä kiinni, jos katsoo kehittäjien tekevän typeryyksiä. Kyse on ainakin osin ollut suomalaisen suorapuheisuuden ja amerikkalaisen herkkähipiäisyyden ja poliittisen korrektiuden yhteentörmäyksistä, joita on ollut hilpeää seurata. Nyt Torvalds on kuitenkin pyytänyt sanojaan anteeksi.

Jupakka liittyy uusimman eli 4.15-kernelin projektiin, jossa eräs Googlella työskentelevä kehittäjä oli vaatinut parempaa tietoturvaa ytimeen. Tämän jälkeen torvalds nimitti tietoturvakehittäjiä s**tanan idiooteiksi.

Nyt Torvads on postauksessaan pyytänyt sanojaan anteeksi. Hänen mukaansa syynä oli ennen kaikkea kiire ja sen, että halu saada edellinen ydin valmiiksi ennen omaa matkaa aiheutti tuskaisen työrupeaman.

Ehkäpä aika on ajamassa ohi linuxin nykyisen kehitysmallin, jossa Torvalds itse lopulta päättää milloin uusi versio kerneistä on valmis. Ehkä Torvalds on vain tulossa vanhaksi. Mies täyttää parin vuoden päästä jo 50 vuotta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Älykkäämpi Bluetooth liittää miljardit laitteet verkkoon

IoT-laitteiden pitää olla kiinni verkossa jatkuvasti. Lisäksi niiden pitää kuluttaa mahdollisimman vähän energiaa. Tämä onnistuu Bluetooth Smartilla.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template