JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Italian kilpailuviranomaiset ilmoittavat tutkivansa syytöksiä, joiden mukaan Apple ja Samsung käyttävät ohjelmistopäivityksiä laitteidensa hidastamiseen. Siinä missä Apple on asian jo myöntänyt, Samsung on tiukasti kiistänyt tällaiset väitteet.

Perjantaina Samsung antoi julkilausuman, jonka mukaan yhtiö tee laitteisiinsa näiden elinkaaren aikana sellaisia ohjelmistopäivityksiä, jotka heikentävät niiden suorituskykyä.

Ei ole tiedossa, ketkä ovat esittäneet syytöksiä Samsungia kohtaan. Se tiedetään erittäin hyvin, että Note 7 -malli parin vuoden takaa oli suurissa ongelmissa akkujen ylikuumentumisen takia, mikä on vaikuttanut paitsi lämmön valvontaan Samsungin laitteissa myös ohjelmistokehitykseen akkujen funktionaalisesta testauksesta puhumattakaan.

Samsung sanoo tekevänsä yhteistyötä Italian kilpailuviranomaisten kanssa asian selvittämiseksi. Applella voi taasen olla edessään isoja oikeudenkäyntejä eri puolilla maailmaa. Kotimaassaan se on jo joutunut ison ryhmäkanteen kohteeksi paljastettuaan, että päivitys hidastaa prosessorin nopeutta, jotta laitteet eivät kaatuilisi omia aikojaan.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template