JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Italian kilpailuviranomaiset ilmoittavat tutkivansa syytöksiä, joiden mukaan Apple ja Samsung käyttävät ohjelmistopäivityksiä laitteidensa hidastamiseen. Siinä missä Apple on asian jo myöntänyt, Samsung on tiukasti kiistänyt tällaiset väitteet.

Perjantaina Samsung antoi julkilausuman, jonka mukaan yhtiö tee laitteisiinsa näiden elinkaaren aikana sellaisia ohjelmistopäivityksiä, jotka heikentävät niiden suorituskykyä.

Ei ole tiedossa, ketkä ovat esittäneet syytöksiä Samsungia kohtaan. Se tiedetään erittäin hyvin, että Note 7 -malli parin vuoden takaa oli suurissa ongelmissa akkujen ylikuumentumisen takia, mikä on vaikuttanut paitsi lämmön valvontaan Samsungin laitteissa myös ohjelmistokehitykseen akkujen funktionaalisesta testauksesta puhumattakaan.

Samsung sanoo tekevänsä yhteistyötä Italian kilpailuviranomaisten kanssa asian selvittämiseksi. Applella voi taasen olla edessään isoja oikeudenkäyntejä eri puolilla maailmaa. Kotimaassaan se on jo joutunut ison ryhmäkanteen kohteeksi paljastettuaan, että päivitys hidastaa prosessorin nopeutta, jotta laitteet eivät kaatuilisi omia aikojaan.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
10hreplyretweetfavorite
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
 
 

ny template