Euroopassa tapahtumat on haluttu avata yleisölle, vaikkei koronapandemia ole kadonnut minnekään. Aasiassa ja erityisesti Kiinassa halutaan edelleen rajoittaa tartuntoja. Tämä tarkoittaa peruttuja ja siirrettyjä messuja.

Nyt tehoelektroniikan PCIM Asia on päätetty siirtää tuonnemmaksi. Shanghain pandemian tämänhetkisten olosuhteiden vuoksi. Alun perin tarkoitus oli järjestää tapahtuma 31.8. 2.9. välisenä aikana.

Uudet näyttelyn ja konferenssin päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin. PCIM Asian järjestävät yhdessä Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd ja Mesago Messe Frankfurt GmbH.

ETNtv

Watch ECF videos

Korteilla vauhtia IoT-kehitykseen

Sulautetun laitteen kehitys onnistuu useimmiten helpoiten valmiiden moduulien avulla. Nykyään niitä saa myös tehokkailla Apollo Lake -sarjan prosessoreilla varustettuna.

Lue lisää...

Suomen suurin valtti kybersodassa on luottamus

Teknologia19 – Aalto-yliopiston kyberturvallisuusprofessori Jarno Limnéll uskoo, että luotettavuudesta voi tulla suomalaisten yritysten suurin myyntivaltti tulevaisuudessa. – Tärkein kysymys on tulevaisuudessa, kehen ja mihin voimme luottaa. Luottamuksesta on tulossa hyvin arvokas aineeton pääoma yrityksille, Limnéll sanoi eilen messukeskuksessa.

Lue lisää...

LATEST NEWS

NEW PRODUCTS

 

NEWSFLASH

ETN_fi Uuden polven oskilloskooppi näyttää signaalin tarkemmin kuin koskaan aiemmin https://t.co/1lMRFgE0IU
ETN_fi Cyber warfare starts years before the physical combat. See more here: https://t.co/dL2PW24xEe #cyber #cybersecurityhttps://t.co/8hcSoQgqpe
ETN_fi https://t.co/ugg6A0r6JX EU will tighten cyber security on IoT devices with new NIS2 legislation. See the ECF22 keyn… https://t.co/UBiEt4PRPM
ETN_fi Onko koko internet vaarassa? ECF-ohjelma valmis, vielä ehdit mukaan https://t.co/zY31Av5iuy #ecf22 #embedded #Security
Sponsors


Gold Sponsors


Silver Sponsors
Bronze

ECF template