JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Teledynen nykyisin omistama LeCroy tunnetaan tutkimuskäyttöön tarkoitettujen tehokkaiden oskillooppien toimittajana. Nyt yhtiö on lanseerannut oskilloskoopin, jolla voidaan tutkia sadan gigahertsin sinaaleja. TeledyneLeCroy on demonnut 100 gigahertsin skooppiaan aiemmin useaan otteeseen. Se on ollut esillä esimerkiksi DesignCOn-näyttelyssä jo viime vuonna, mutta tuolloin kyse oli demonstraatioista.

LabMaster 10-100Zi -moduuli on ensimmäinen kaupallinen laite, joka tekee 100 gigahertsistä todellista. Sen avulla LabMaster 10 -skoopin kaistanleveys kasvaa 65 gigahertsistä - mikä oli muuten aiempi maailmanennätys - 100 gigahertsiin.

10-100Zi -moduuleissa on neljä kanavaa. Kehittäjän käyttöön tarjolla on joko neljä 36 gigahertsin kanavaa tai yksi satagigainen. Laitteita voidaan linkittää samaan järjestelmään peräti 20, joten kokonaiskaistanleveys kasvaa parhaimmillaan 20 x 100 gigahertsiin. 36 gigahertsin kanavia tällaisessa järjestelmässä olisi peräti 80.

TeledyneLeCroy ei ole kertonut, milloin uusien moduulien kaupalliset toimitukset alkavat.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template