JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

National Instruments esittelee totutusti jokavuotisessa NIWeek-tapahtumassaan uuden version LabVIEW-ohjelmointiympäristöstään. Tällä kertaa 30 vuoden ikään ehtinyt LabVIEW sai yhden mullistavimmista uudistuksistaan pitkään aikaan, NI kehuu.

LAbVIEW:ssä on kehitetty uusi tapa kommunikoida rinnakkaisten koodiblokkien välillä. Aiemmin datan siirtely on vaatinut paljon erillisohjelmistoja, jotta eri lohkot tietävät mitä muut tekevät.

LabVIEW 2016:ssa kaikki ohjelmistolohkot hyödyntävät yhtä samaa asynkronista viestintäkanavaa. Tämä ns. channel wire tunnetaan myös "Jeffin johtimena", LabVIEW´n isän Jeff Kodoskyn mukaan. Uusi datakanava yksinkertaistaa testausjärjestelmän kehitystä ja tätä kautta lyhentää – jopa merkittävästi – testaukseen kuluvaa aikaa.

Uudessa LabVIEW´ssä on myös helpotettu pöytäkoneista tuttujen mittausinstrumenttien automatisointia. Tämä onnistuu instrumenttiajurien verkostolla (Instrument Driver Network), joka lisää 500 uutta laitetta jo olemassaolevaan 10 tuhannen instrumentin kirjastoon.

LabVIEW´n uuden version ominaisuuksista voi lukea lisää NI:n verkkosivuilla.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template