JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Langaton lataaminen yleistyy nopeaa vauhtia ravintoloissa ja monissa muissa julkisissa tiloissa. Semtech on esitellyt valmiin langattoman latausjärjestelmän, jonka voi asentaa vaikka pöytälevyn alle. Halutessaan omasta olohuoneen pöydästä saa lataavan alustan.

Ratkaisu on nimeltään LinkCharge. Se tukee selä WPC:n (Wireless Power Consortium) että AirFuel Alliancen lataustekniikoita, eli käytännössä kaikkia markkinoilla olevia langattomasti ladattavia älypuhelimia.

LinkCharge-järjestelmä lataa laitteita 15 watin maksimiteholla, joten ratkaisu on varattu älypuhelimien lataamiseen. Asennuksessa pöytälevyyn ei tarvitse porata reikiä, joten pinnat säilyvät ehjinä.

Semtechin mukaan langaton sähkö siirtyy laitteisiin 10 milliä paksun levyn läpi.

Latausalustan asentaminen on varsin helppoa. Siihen voi tutustua Semtechin tekemällä Youtube-videolla. Yhden kappaleen tilaaminen maksaa noin 80 dollaria, useamman tilaamalla saa paljousalennuksia.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template