JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Langaton lataaminen yleistyy nopeaa vauhtia ravintoloissa ja monissa muissa julkisissa tiloissa. Semtech on esitellyt valmiin langattoman latausjärjestelmän, jonka voi asentaa vaikka pöytälevyn alle. Halutessaan omasta olohuoneen pöydästä saa lataavan alustan.

Ratkaisu on nimeltään LinkCharge. Se tukee selä WPC:n (Wireless Power Consortium) että AirFuel Alliancen lataustekniikoita, eli käytännössä kaikkia markkinoilla olevia langattomasti ladattavia älypuhelimia.

LinkCharge-järjestelmä lataa laitteita 15 watin maksimiteholla, joten ratkaisu on varattu älypuhelimien lataamiseen. Asennuksessa pöytälevyyn ei tarvitse porata reikiä, joten pinnat säilyvät ehjinä.

Semtechin mukaan langaton sähkö siirtyy laitteisiin 10 milliä paksun levyn läpi.

Latausalustan asentaminen on varsin helppoa. Siihen voi tutustua Semtechin tekemällä Youtube-videolla. Yhden kappaleen tilaaminen maksaa noin 80 dollaria, useamman tilaamalla saa paljousalennuksia.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template