JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Teholähdevalmistaja XP Power on allekirjoittanut jakelusopimuksen maailmanlaajuisen elektroniikan komponenttien jakelijan Electrocomponents plc:n kanssa. Yhtiöön kuuluvat tunnetut jakelijat kuten RS Components ja Allied Electronics.

Sopimus kattaa XP Powerin AC-DC-teholähteet, DC-DC-muuntimet ja suurjännitelähteet, eli kaikkiaan yli 2500 eri tuotetta. Teollisuuteen, IT- ja lääketeollisuuteen suunnatut AC-DC-teholähteet kattavat tehot 5 watista aina 3000 wattiin saakka.

DC-DC-muuntimet ovat myös sertifioitu käytettäväksi teollisuus-, lääke-, rautatie- ja IT-sovelluksiin. Tehoalue yltää 0,25 watista aina 600 wattiin asti. Saatavilla on pintaliitettäviä, reikään asennettavia, pohjalevyn kautta jäähdytettyjä ja alustaan ruuvattavia malleja. Edulliset reguloidut mallit kuuluvat myös valikoimaan.

Valikoimaan kuuluvat myös EMCO:n suurjännitetuotteet viimevuotisen yrityskaupan jälkeen.

Suomessa RS Componentsin tuotteita edustaa Yleiselektroniikka.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template