JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Teholähdevalmistaja XP Power on allekirjoittanut jakelusopimuksen maailmanlaajuisen elektroniikan komponenttien jakelijan Electrocomponents plc:n kanssa. Yhtiöön kuuluvat tunnetut jakelijat kuten RS Components ja Allied Electronics.

Sopimus kattaa XP Powerin AC-DC-teholähteet, DC-DC-muuntimet ja suurjännitelähteet, eli kaikkiaan yli 2500 eri tuotetta. Teollisuuteen, IT- ja lääketeollisuuteen suunnatut AC-DC-teholähteet kattavat tehot 5 watista aina 3000 wattiin saakka.

DC-DC-muuntimet ovat myös sertifioitu käytettäväksi teollisuus-, lääke-, rautatie- ja IT-sovelluksiin. Tehoalue yltää 0,25 watista aina 600 wattiin asti. Saatavilla on pintaliitettäviä, reikään asennettavia, pohjalevyn kautta jäähdytettyjä ja alustaan ruuvattavia malleja. Edulliset reguloidut mallit kuuluvat myös valikoimaan.

Valikoimaan kuuluvat myös EMCO:n suurjännitetuotteet viimevuotisen yrityskaupan jälkeen.

Suomessa RS Componentsin tuotteita edustaa Yleiselektroniikka.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template