JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Teholähdevalmistaja XP Power on allekirjoittanut jakelusopimuksen maailmanlaajuisen elektroniikan komponenttien jakelijan Electrocomponents plc:n kanssa. Yhtiöön kuuluvat tunnetut jakelijat kuten RS Components ja Allied Electronics.

Sopimus kattaa XP Powerin AC-DC-teholähteet, DC-DC-muuntimet ja suurjännitelähteet, eli kaikkiaan yli 2500 eri tuotetta. Teollisuuteen, IT- ja lääketeollisuuteen suunnatut AC-DC-teholähteet kattavat tehot 5 watista aina 3000 wattiin saakka.

DC-DC-muuntimet ovat myös sertifioitu käytettäväksi teollisuus-, lääke-, rautatie- ja IT-sovelluksiin. Tehoalue yltää 0,25 watista aina 600 wattiin asti. Saatavilla on pintaliitettäviä, reikään asennettavia, pohjalevyn kautta jäähdytettyjä ja alustaan ruuvattavia malleja. Edulliset reguloidut mallit kuuluvat myös valikoimaan.

Valikoimaan kuuluvat myös EMCO:n suurjännitetuotteet viimevuotisen yrityskaupan jälkeen.

Suomessa RS Componentsin tuotteita edustaa Yleiselektroniikka.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Räätälöity piiri on usein käytännöllisin

Räätälöidyn tai kustomoidun piirin suunnitteluun liittyy useita sitkeitä myyttejä ja pelkoja, jotka lähes kaikki ovat perusteettomia. Lisäksi tämän suunnittelumenetelmän monia etuja ei ymmärretä kovin hyvin. Tässä artikkelissa perustellaan, miksi sinun pitäisi pohtia räätälöidyn piirin rakentamista myös pienen volyymin projekteissa.

Lue lisää...
 
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
ETN_fi How Secure is my IoT? Etteplan CTO Jaakko Ala-Paavola at Embedded Conference Finland 2018. https://t.co/xHInjZJqPshttps://t.co/h671lU8gv1
 
 

ny template