JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Teholähdevalmistaja XP Power on allekirjoittanut jakelusopimuksen maailmanlaajuisen elektroniikan komponenttien jakelijan Electrocomponents plc:n kanssa. Yhtiöön kuuluvat tunnetut jakelijat kuten RS Components ja Allied Electronics.

Sopimus kattaa XP Powerin AC-DC-teholähteet, DC-DC-muuntimet ja suurjännitelähteet, eli kaikkiaan yli 2500 eri tuotetta. Teollisuuteen, IT- ja lääketeollisuuteen suunnatut AC-DC-teholähteet kattavat tehot 5 watista aina 3000 wattiin saakka.

DC-DC-muuntimet ovat myös sertifioitu käytettäväksi teollisuus-, lääke-, rautatie- ja IT-sovelluksiin. Tehoalue yltää 0,25 watista aina 600 wattiin asti. Saatavilla on pintaliitettäviä, reikään asennettavia, pohjalevyn kautta jäähdytettyjä ja alustaan ruuvattavia malleja. Edulliset reguloidut mallit kuuluvat myös valikoimaan.

Valikoimaan kuuluvat myös EMCO:n suurjännitetuotteet viimevuotisen yrityskaupan jälkeen.

Suomessa RS Componentsin tuotteita edustaa Yleiselektroniikka.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template