JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

USB-liitäntäisten mittauslaitteiden valikoima kasvaa. Nyt Tektronix tuo markkinoille ensimmäisen Windows-läppärin USB-väylään liitettävän verkkopiirianalysaattori. Mittaukset tehdään TTR500-sarjan analysaattoreissa tietokoneella.

Tekillä on aiemmin ollut valikoimissaan USB-liitäntäisiä spektrianalysaattoreita. VNA-testereissä on kaksi mallia. Taajuusalue yltää 100 kilohertsistä aina kuuteen gigahertsiin asti.

Tektronixin mukaan TTR500-sarja on 40 prosenttia edullisempi kuin kilpailevat markkinoilta löytyvät testerit. 3 gigahertsiin yltävä malli maksaa 9000 dollaria ja 6 gigahertsiin asti yltävä malli 12000 dollaria.

Parikiloiset laitteet tarjoavat esimerkiksi S-parametrien mittaamista passiivi- ja aktiivikomponenttien, antennien, RF-moduulien, etstikaapelien ja sovittimien ja vastaavien kehittämiseen. Lisätietoa uutuuksista löytyy Tekin verkkosivuilta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Yhdistelmäkenno näkee tarkasti myös pimeässä

Kahta eri teknologiaa yhdistävä IT-EMCCD-kuvakenno näkee tarkasti sekä yön pimeydessä että kirkkaassa päivänvalossa. Laajan dynamiikan ansiosta yhdellä kameralla voidaan siten kuvata tarkasti näkymiä, jotka sisältävät sekä erittäin pimeitä että kirkkaita kohtia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
4hreplyretweetfavorite
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
 
 

ny template