JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

USB-liitäntäisten mittauslaitteiden valikoima kasvaa. Nyt Tektronix tuo markkinoille ensimmäisen Windows-läppärin USB-väylään liitettävän verkkopiirianalysaattori. Mittaukset tehdään TTR500-sarjan analysaattoreissa tietokoneella.

Tekillä on aiemmin ollut valikoimissaan USB-liitäntäisiä spektrianalysaattoreita. VNA-testereissä on kaksi mallia. Taajuusalue yltää 100 kilohertsistä aina kuuteen gigahertsiin asti.

Tektronixin mukaan TTR500-sarja on 40 prosenttia edullisempi kuin kilpailevat markkinoilta löytyvät testerit. 3 gigahertsiin yltävä malli maksaa 9000 dollaria ja 6 gigahertsiin asti yltävä malli 12000 dollaria.

Parikiloiset laitteet tarjoavat esimerkiksi S-parametrien mittaamista passiivi- ja aktiivikomponenttien, antennien, RF-moduulien, etstikaapelien ja sovittimien ja vastaavien kehittämiseen. Lisätietoa uutuuksista löytyy Tekin verkkosivuilta.

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Uusi LabVIEW tekee mahdottomasta mahdollista

Ohjelmisto ratkaisee järjestelmien tehokkuuden myös mittauksessa ja testauksessa. NI:n uusi LabVIEW NXG on ympäristö, jossa monia toimintoja voidaan tehdä ilman ohjelmointia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Smartphone OS shares? See the graph from Kantar. https://t.co/ZUuDBJrO52
ETN_fi Wanna know what Linus Torvalds thinks about all kind of gadgets? Well, now you can by reading his Google+ page: https://t.co/M0O7texu0V
ETN_fi @OfficeInsider When will Outlook 2016 for Mac support Google calendar?
ETN_fi RT @Kwikman: World's first autonomous maritime ecosystem, Sauli Eloranta Rolls-Royce #ddayfi #RebootFinland https://t.co/DopdH7pzQ3
ETN_fi RT @Kwikman: Invitation to build world's first level 5 self driving system #ddayfi #RebootFinland https://t.co/CueAUztf0m
 

ny template