JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Auton muuttuessa täysin verkottuneeksi ja erilaisten järjestelmien määrän kasvaessa pitää myös auton sisäisen verkon olla entistä merkittävästi nopeampi. Marvell on esitellyt ensimmäisen autoelektroniikan kytkimen, joka yltää gigabitin ethernet-vauhtiin.

Nopeampaa yhteyttä vaativat Marvellin mukaan niin ADAS-avustinjärjestelmät kuin autojen viihde- ja telematiikkajärjestelmät. Datan pitää virrata nopeammin sekä suojatusti niin auton sisällä kuin auton ja netin välillä.

Marvellin uusin automotive-luokan kytkin on suunniteltu estämään kyberhyökkäykset autoon ja takaamaan datan suojatun ja esteettömän kulun kaikissa tilanteissa. Kytkinpiiri tukee IEEE802.3- ja 802.1-määrityksiä ja sille on integroitu erillinen datapakettien tarkistusmoottori.

Kytkin tukee sadan megabitin ja yhden gigabitin datanopeuksia ja on tietysti AECQ100-kvalifioitu. Marvell sanoo jo toimittaneensa kytkinpiirin näytteitä tärkeimmille autoelektroniikan järjestelmäasiakkailleen.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template