JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Auton muuttuessa täysin verkottuneeksi ja erilaisten järjestelmien määrän kasvaessa pitää myös auton sisäisen verkon olla entistä merkittävästi nopeampi. Marvell on esitellyt ensimmäisen autoelektroniikan kytkimen, joka yltää gigabitin ethernet-vauhtiin.

Nopeampaa yhteyttä vaativat Marvellin mukaan niin ADAS-avustinjärjestelmät kuin autojen viihde- ja telematiikkajärjestelmät. Datan pitää virrata nopeammin sekä suojatusti niin auton sisällä kuin auton ja netin välillä.

Marvellin uusin automotive-luokan kytkin on suunniteltu estämään kyberhyökkäykset autoon ja takaamaan datan suojatun ja esteettömän kulun kaikissa tilanteissa. Kytkinpiiri tukee IEEE802.3- ja 802.1-määrityksiä ja sille on integroitu erillinen datapakettien tarkistusmoottori.

Kytkin tukee sadan megabitin ja yhden gigabitin datanopeuksia ja on tietysti AECQ100-kvalifioitu. Marvell sanoo jo toimittaneensa kytkinpiirin näytteitä tärkeimmille autoelektroniikan järjestelmäasiakkailleen.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template