JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump onnistui pyrkimyksessään saada elektroniikkatuotantoa kotimaahan. Foxconn ei ryhdy valmistamaan iPhone-puhelimia jenkkimaaperällä, mutta yhtiö investoi peräti 10 miljoonaa dollaria uuden polven näyttötehtaaseen Wisconsinissa.

Foxconnin tai Hon Hai Precision -emoyhtiö sanoo rakentavansa Wisconsiniin tehtaan, jossa valmistetaan 8K-tasoisia LCD-paneeleita. Tehdas työllistää 13 000 työntekijää suoraan ja 22 000 muuta työntekijää epäsuorasti.

Analyytikkojen mukaan tulevan tehtaan haaste on se, että suurten LCD-paneelien toimitusketju on nykyään lähes yksinomaan Kiinassa ja Koreassa. Toisaalta USA on maailman suurin suurten televisioruutujen markkina.

Amerikkalaistietojen mukaan Foxconn saa tehdaspäätöksen myötä jopa kolmen miljardin dollarin verohelpotukset luodessaan työpaikkoja Yhdysvaltaihin.

Trumpille Foxconnin päätös on iso mediavoitto. Presidentti juhlisti tapahtumaa Valkoisen talon julkaisemalla kuvalla esikuntansa kanssa. Kuvassa oikealla on Foxconnin hallituksen puheenjohtaja Terry Gou.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template