JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump onnistui pyrkimyksessään saada elektroniikkatuotantoa kotimaahan. Foxconn ei ryhdy valmistamaan iPhone-puhelimia jenkkimaaperällä, mutta yhtiö investoi peräti 10 miljoonaa dollaria uuden polven näyttötehtaaseen Wisconsinissa.

Foxconnin tai Hon Hai Precision -emoyhtiö sanoo rakentavansa Wisconsiniin tehtaan, jossa valmistetaan 8K-tasoisia LCD-paneeleita. Tehdas työllistää 13 000 työntekijää suoraan ja 22 000 muuta työntekijää epäsuorasti.

Analyytikkojen mukaan tulevan tehtaan haaste on se, että suurten LCD-paneelien toimitusketju on nykyään lähes yksinomaan Kiinassa ja Koreassa. Toisaalta USA on maailman suurin suurten televisioruutujen markkina.

Amerikkalaistietojen mukaan Foxconn saa tehdaspäätöksen myötä jopa kolmen miljardin dollarin verohelpotukset luodessaan työpaikkoja Yhdysvaltaihin.

Trumpille Foxconnin päätös on iso mediavoitto. Presidentti juhlisti tapahtumaa Valkoisen talon julkaisemalla kuvalla esikuntansa kanssa. Kuvassa oikealla on Foxconnin hallituksen puheenjohtaja Terry Gou.

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Uusi LabVIEW tekee mahdottomasta mahdollista

Ohjelmisto ratkaisee järjestelmien tehokkuuden myös mittauksessa ja testauksessa. NI:n uusi LabVIEW NXG on ympäristö, jossa monia toimintoja voidaan tehdä ilman ohjelmointia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Smartphone OS shares? See the graph from Kantar. https://t.co/ZUuDBJrO52
ETN_fi Wanna know what Linus Torvalds thinks about all kind of gadgets? Well, now you can by reading his Google+ page: https://t.co/M0O7texu0V
ETN_fi @OfficeInsider When will Outlook 2016 for Mac support Google calendar?
ETN_fi RT @Kwikman: World's first autonomous maritime ecosystem, Sauli Eloranta Rolls-Royce #ddayfi #RebootFinland https://t.co/DopdH7pzQ3
ETN_fi RT @Kwikman: Invitation to build world's first level 5 self driving system #ddayfi #RebootFinland https://t.co/CueAUztf0m
 

ny template