JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nokian taannoin omistama HERE-paikannusyritys on esitellyt uuden sukupolven reaaliaikaisen liikennepalvelun. Se hyödyntää yhtiön omistavien Audi-, BMW- ja Mercedes-Benz-autojen tuottamaa anturidataa tuottaakseen erittäin tarkkoja tietoja esimerkiksi ruuhkista.

Uusi palvelu on tarjolla kaikille HERE-asiakkaille yli 60 maassa. Ajoneuvojen anturidatan perusteella erityisesti pääväylien liikenneolosuhteista on jatkossa tarjolla erittäin tarkkaa, reaaliaikaista tietoa.

Yli 30 maassa HERE:n reaaliaikainen palvelu tuottaa myös liikenneturvallisuuteen liittyviä varoituksia. Esimerkiksi onnettomuuksissa HERE osaa reitittää ajomatkat uudelleen.

Uusi palvelu on monella tapaa vallankumouksellinen. Ensimmäistä kertaa eri autonvalmistajien autojen tuottamaa dataa käytetään saman oalvelun parantamiseksi. HEREn kohdalla kyse on tietenkin omistajakonsortion osakkaista.

HERE-järjestelmään kerätään miljardeja GPS-pisteitä joka päivä. Nyt niiden tuottamaa dataa täydennetään miljoonien Audien, Bemareiden ja Mersujen auturidatalla.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Digitalisointi etenee tehomuuntimiin

Monimutkaisen ja tehosyöpön tietotekniikan energiatehokkuutta pitää vielä parantaa, jotta asiakkaiden vaatimukset järjestelmien kustannustehokkuudesta ja ympäristövaikutuksista voidaan täyttää. Digitaalisesti toimivat tehomuuntimet ovat tärkeä osa näitä ratkaisuja.

Lue lisää...
 
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
2hreplyretweetfavorite
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
3hreplyretweetfavorite
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
24hreplyretweetfavorite
ETN_fi Teollisuus 4.0! Lopulta kaikki anturidata menee pilveen. https://t.co/9kYbKv9RPK … @SICK_Oy @Teknologiamessu
ETN_fi .@Teknologia17 ylsi ennätyslukuihin, mutta mietittävääkin on. https://t.co/solqTGVWEB
 
 

ny template