JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Nokian taannoin omistama HERE-paikannusyritys on esitellyt uuden sukupolven reaaliaikaisen liikennepalvelun. Se hyödyntää yhtiön omistavien Audi-, BMW- ja Mercedes-Benz-autojen tuottamaa anturidataa tuottaakseen erittäin tarkkoja tietoja esimerkiksi ruuhkista.

Uusi palvelu on tarjolla kaikille HERE-asiakkaille yli 60 maassa. Ajoneuvojen anturidatan perusteella erityisesti pääväylien liikenneolosuhteista on jatkossa tarjolla erittäin tarkkaa, reaaliaikaista tietoa.

Yli 30 maassa HERE:n reaaliaikainen palvelu tuottaa myös liikenneturvallisuuteen liittyviä varoituksia. Esimerkiksi onnettomuuksissa HERE osaa reitittää ajomatkat uudelleen.

Uusi palvelu on monella tapaa vallankumouksellinen. Ensimmäistä kertaa eri autonvalmistajien autojen tuottamaa dataa käytetään saman oalvelun parantamiseksi. HEREn kohdalla kyse on tietenkin omistajakonsortion osakkaista.

HERE-järjestelmään kerätään miljardeja GPS-pisteitä joka päivä. Nyt niiden tuottamaa dataa täydennetään miljoonien Audien, Bemareiden ja Mersujen auturidatalla.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Yhdistelmäkenno näkee tarkasti myös pimeässä

Kahta eri teknologiaa yhdistävä IT-EMCCD-kuvakenno näkee tarkasti sekä yön pimeydessä että kirkkaassa päivänvalossa. Laajan dynamiikan ansiosta yhdellä kameralla voidaan siten kuvata tarkasti näkymiä, jotka sisältävät sekä erittäin pimeitä että kirkkaita kohtia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
23hreplyretweetfavorite
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
 
 

ny template