JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Nokian taannoin omistama HERE-paikannusyritys on esitellyt uuden sukupolven reaaliaikaisen liikennepalvelun. Se hyödyntää yhtiön omistavien Audi-, BMW- ja Mercedes-Benz-autojen tuottamaa anturidataa tuottaakseen erittäin tarkkoja tietoja esimerkiksi ruuhkista.

Uusi palvelu on tarjolla kaikille HERE-asiakkaille yli 60 maassa. Ajoneuvojen anturidatan perusteella erityisesti pääväylien liikenneolosuhteista on jatkossa tarjolla erittäin tarkkaa, reaaliaikaista tietoa.

Yli 30 maassa HERE:n reaaliaikainen palvelu tuottaa myös liikenneturvallisuuteen liittyviä varoituksia. Esimerkiksi onnettomuuksissa HERE osaa reitittää ajomatkat uudelleen.

Uusi palvelu on monella tapaa vallankumouksellinen. Ensimmäistä kertaa eri autonvalmistajien autojen tuottamaa dataa käytetään saman oalvelun parantamiseksi. HEREn kohdalla kyse on tietenkin omistajakonsortion osakkaista.

HERE-järjestelmään kerätään miljardeja GPS-pisteitä joka päivä. Nyt niiden tuottamaa dataa täydennetään miljoonien Audien, Bemareiden ja Mersujen auturidatalla.

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Uusi LabVIEW tekee mahdottomasta mahdollista

Ohjelmisto ratkaisee järjestelmien tehokkuuden myös mittauksessa ja testauksessa. NI:n uusi LabVIEW NXG on ympäristö, jossa monia toimintoja voidaan tehdä ilman ohjelmointia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Smartphone OS shares? See the graph from Kantar. https://t.co/ZUuDBJrO52
ETN_fi Wanna know what Linus Torvalds thinks about all kind of gadgets? Well, now you can by reading his Google+ page: https://t.co/M0O7texu0V
ETN_fi @OfficeInsider When will Outlook 2016 for Mac support Google calendar?
ETN_fi RT @Kwikman: World's first autonomous maritime ecosystem, Sauli Eloranta Rolls-Royce #ddayfi #RebootFinland https://t.co/DopdH7pzQ3
ETN_fi RT @Kwikman: Invitation to build world's first level 5 self driving system #ddayfi #RebootFinland https://t.co/CueAUztf0m
 

ny template