JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Tutkimuslaitos IHS on saanut valmiiksi toisen vuosineljänneksen tilastot älypuhelimien myynnistä. Samsung jatkaa ykkösenä, mutta Applen kakkospaikka on pian menossa kiinalaiselle Huaweille.

IHS:n mukaan huhti-kesäkuussa myytiin 350,9 miljoonaa älypuhelinta, mikä on 7 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Samsung myi 79,4 miljoonaa, missä on kasvua kolme prosenttia. Apple myi 41 miljoonaa iPhonea, mikä on kaksi prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

Listan todelliset nousijat ovat kuitenkin kiinalaismerkit. Huawei kasvoi vuodessa 20 prosenttia. Se myi toisella neljänneksellä 38,5 miljoonaa älypuhelinta, joten nykyvauhdilla Huawei ohittaa Applen jo kuluvan neljänneksen aikana.

Myös neljänneksi suurin brändi Oppo tulee vauhdilla Applen takaa. Toisella neljänneksellä myytiin 30,5 miljoonaa Oppoa, mikä on 39 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

Kiinalaisrintamaa täydentävät Vivo ja Xiaomi, jotka molemmat myivät toisella neljänneksellä yli 23 miljoonaa älypuhelinta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Yhdistelmäkenno näkee tarkasti myös pimeässä

Kahta eri teknologiaa yhdistävä IT-EMCCD-kuvakenno näkee tarkasti sekä yön pimeydessä että kirkkaassa päivänvalossa. Laajan dynamiikan ansiosta yhdellä kameralla voidaan siten kuvata tarkasti näkymiä, jotka sisältävät sekä erittäin pimeitä että kirkkaita kohtia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
4hreplyretweetfavorite
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
 
 

ny template