JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Tutkimuslaitos IHS on saanut valmiiksi toisen vuosineljänneksen tilastot älypuhelimien myynnistä. Samsung jatkaa ykkösenä, mutta Applen kakkospaikka on pian menossa kiinalaiselle Huaweille.

IHS:n mukaan huhti-kesäkuussa myytiin 350,9 miljoonaa älypuhelinta, mikä on 7 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Samsung myi 79,4 miljoonaa, missä on kasvua kolme prosenttia. Apple myi 41 miljoonaa iPhonea, mikä on kaksi prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

Listan todelliset nousijat ovat kuitenkin kiinalaismerkit. Huawei kasvoi vuodessa 20 prosenttia. Se myi toisella neljänneksellä 38,5 miljoonaa älypuhelinta, joten nykyvauhdilla Huawei ohittaa Applen jo kuluvan neljänneksen aikana.

Myös neljänneksi suurin brändi Oppo tulee vauhdilla Applen takaa. Toisella neljänneksellä myytiin 30,5 miljoonaa Oppoa, mikä on 39 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin.

Kiinalaisrintamaa täydentävät Vivo ja Xiaomi, jotka molemmat myivät toisella neljänneksellä yli 23 miljoonaa älypuhelinta.

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Uusi LabVIEW tekee mahdottomasta mahdollista

Ohjelmisto ratkaisee järjestelmien tehokkuuden myös mittauksessa ja testauksessa. NI:n uusi LabVIEW NXG on ympäristö, jossa monia toimintoja voidaan tehdä ilman ohjelmointia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Smartphone OS shares? See the graph from Kantar. https://t.co/ZUuDBJrO52
ETN_fi Wanna know what Linus Torvalds thinks about all kind of gadgets? Well, now you can by reading his Google+ page: https://t.co/M0O7texu0V
ETN_fi @OfficeInsider When will Outlook 2016 for Mac support Google calendar?
ETN_fi RT @Kwikman: World's first autonomous maritime ecosystem, Sauli Eloranta Rolls-Royce #ddayfi #RebootFinland https://t.co/DopdH7pzQ3
ETN_fi RT @Kwikman: Invitation to build world's first level 5 self driving system #ddayfi #RebootFinland https://t.co/CueAUztf0m
 

ny template