JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Texas Instruments on esitellyt uuden piirisarjan ja kehitysalustan, jolla yritys voi edullisesti ja nopeasti kehittää DLP-mikropeilitekniikkaan perustuvan mikronäytön osaksi omaa laitettaan. Lightcrafter-moduulilla voidaan toteuttaa niin televisioita, pikoprojektoreita kuin erilaisia diginäyttöjä teollisuuteen ja kotiin.

DLP2000-piirisarja on kooltaan vain 0,2-tuumainen. Se vauhdittaa LIghtcrafter Display 2000 -korttia, joka maksaa vain 99 dollaria kappale. Moduulissa on liitäntä, joka on suunniteltu tukemaan mitä tahansa GPIO-tyyppistä liitäntää prosessorille. Suoritin voi olla esimerkiksi Beaglebone Black -kortilla, joka perustuu TI:n omaan Sitara-suorittimeen.

Pienestä koosta huolimatta DLP2000-piirillä voidaan toteuttaa HD-tasoinen näyttö täydellä 24-bittisellä väriavaruudella. Itse piirisarja maksaa 19,99 dollaria. Lisätietoja löytyy TI:n verkkosivuilta.

www.ti.com/dlp2000

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Uusi LabVIEW tekee mahdottomasta mahdollista

Ohjelmisto ratkaisee järjestelmien tehokkuuden myös mittauksessa ja testauksessa. NI:n uusi LabVIEW NXG on ympäristö, jossa monia toimintoja voidaan tehdä ilman ohjelmointia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Smartphone OS shares? See the graph from Kantar. https://t.co/ZUuDBJrO52
ETN_fi Wanna know what Linus Torvalds thinks about all kind of gadgets? Well, now you can by reading his Google+ page: https://t.co/M0O7texu0V
ETN_fi @OfficeInsider When will Outlook 2016 for Mac support Google calendar?
ETN_fi RT @Kwikman: World's first autonomous maritime ecosystem, Sauli Eloranta Rolls-Royce #ddayfi #RebootFinland https://t.co/DopdH7pzQ3
ETN_fi RT @Kwikman: Invitation to build world's first level 5 self driving system #ddayfi #RebootFinland https://t.co/CueAUztf0m
 

ny template