JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Texas Instruments on esitellyt uuden piirisarjan ja kehitysalustan, jolla yritys voi edullisesti ja nopeasti kehittää DLP-mikropeilitekniikkaan perustuvan mikronäytön osaksi omaa laitettaan. Lightcrafter-moduulilla voidaan toteuttaa niin televisioita, pikoprojektoreita kuin erilaisia diginäyttöjä teollisuuteen ja kotiin.

DLP2000-piirisarja on kooltaan vain 0,2-tuumainen. Se vauhdittaa LIghtcrafter Display 2000 -korttia, joka maksaa vain 99 dollaria kappale. Moduulissa on liitäntä, joka on suunniteltu tukemaan mitä tahansa GPIO-tyyppistä liitäntää prosessorille. Suoritin voi olla esimerkiksi Beaglebone Black -kortilla, joka perustuu TI:n omaan Sitara-suorittimeen.

Pienestä koosta huolimatta DLP2000-piirillä voidaan toteuttaa HD-tasoinen näyttö täydellä 24-bittisellä väriavaruudella. Itse piirisarja maksaa 19,99 dollaria. Lisätietoja löytyy TI:n verkkosivuilta.

www.ti.com/dlp2000

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Yhdistelmäkenno näkee tarkasti myös pimeässä

Kahta eri teknologiaa yhdistävä IT-EMCCD-kuvakenno näkee tarkasti sekä yön pimeydessä että kirkkaassa päivänvalossa. Laajan dynamiikan ansiosta yhdellä kameralla voidaan siten kuvata tarkasti näkymiä, jotka sisältävät sekä erittäin pimeitä että kirkkaita kohtia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
6hreplyretweetfavorite
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
 
 

ny template