JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Huawei on ollut iso menestyjä Suomen älypuhelinmarkkinoilla. Viime vuoden lopulla se nousi markkinajohtajaksi ohi Samsungin ja Applen. Nyt yhtiö haluaa tehdä saman tempun yrityslaitteiden puolella. Yrityspuolen myynnistä vastaavaksi on nimitetty Jesse Kajes.

Kajes tulee Huaweille Samsungilta, jossa hän on vastannut isoista yritysasiakkaista. Huaweilla mies siis yrittää kampittaa entistä työnantajaansa ja samalla Applea yrityspuhelimien kärjestä Suomessa.

Kajes muistuttaa, ettei yrityspuolen markkinoista ole Suomessa saatavilla virallisia lukuja. - Yritysasiakkaiden osuus on kuitenkin kokonaisuudessaan sen verran merkittävä, että siihen kannattaa panostaa, hän sanoo.

B2B-markkinoilla kahden suuren haastaminen on hankalaa. Kajes myöntää, että kuluttajien taskut Suomessa vallannut Huawei on yrityspuolella vielä haastaja. Laitteita yhtiölle on tarjota kaikkiin tarkoituksiin.

- Huawei tarjoaa laajan valikoiman eri hintaisia laitteita yritysasiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin - ei ainoastaan ylimmälle johdolle. Huawei tukee suurimpia laitehallintatoimittajia, joten Huawei-puhelimet ja -tabletit soveltuvat osaksi erilaisia elinkaaripalvelumalleja. Pidämme huolta toimittamistamme laitteista tarjoamalla niihin säännöllisiä päivityksiä. Luonnollisesti laadukkaat, valtuutetut huoltopalvelut löytyvät Suomen rajojen sisäpuolelta, Kajes luettelee.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Moniydinsuorittimet tulevat lentokoneisiin

Ilmailun turvakriittisissä ohjausjärjestelmissä on aiemmin pitäydytty perinteisiin yhden ytimen prosessoriratkaisuihin. Nyt ilmailualallakin aletaan yleistä kehitystä seuraten siirtyä moniytimisiin suoritinarkkitehtuureihin.

Lue lisää...
 
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
 
 

ny template