JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Huawei on ollut iso menestyjä Suomen älypuhelinmarkkinoilla. Viime vuoden lopulla se nousi markkinajohtajaksi ohi Samsungin ja Applen. Nyt yhtiö haluaa tehdä saman tempun yrityslaitteiden puolella. Yrityspuolen myynnistä vastaavaksi on nimitetty Jesse Kajes.

Kajes tulee Huaweille Samsungilta, jossa hän on vastannut isoista yritysasiakkaista. Huaweilla mies siis yrittää kampittaa entistä työnantajaansa ja samalla Applea yrityspuhelimien kärjestä Suomessa.

Kajes muistuttaa, ettei yrityspuolen markkinoista ole Suomessa saatavilla virallisia lukuja. - Yritysasiakkaiden osuus on kuitenkin kokonaisuudessaan sen verran merkittävä, että siihen kannattaa panostaa, hän sanoo.

B2B-markkinoilla kahden suuren haastaminen on hankalaa. Kajes myöntää, että kuluttajien taskut Suomessa vallannut Huawei on yrityspuolella vielä haastaja. Laitteita yhtiölle on tarjota kaikkiin tarkoituksiin.

- Huawei tarjoaa laajan valikoiman eri hintaisia laitteita yritysasiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin - ei ainoastaan ylimmälle johdolle. Huawei tukee suurimpia laitehallintatoimittajia, joten Huawei-puhelimet ja -tabletit soveltuvat osaksi erilaisia elinkaaripalvelumalleja. Pidämme huolta toimittamistamme laitteista tarjoamalla niihin säännöllisiä päivityksiä. Luonnollisesti laadukkaat, valtuutetut huoltopalvelut löytyvät Suomen rajojen sisäpuolelta, Kajes luettelee.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template