JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Huawei on ollut iso menestyjä Suomen älypuhelinmarkkinoilla. Viime vuoden lopulla se nousi markkinajohtajaksi ohi Samsungin ja Applen. Nyt yhtiö haluaa tehdä saman tempun yrityslaitteiden puolella. Yrityspuolen myynnistä vastaavaksi on nimitetty Jesse Kajes.

Kajes tulee Huaweille Samsungilta, jossa hän on vastannut isoista yritysasiakkaista. Huaweilla mies siis yrittää kampittaa entistä työnantajaansa ja samalla Applea yrityspuhelimien kärjestä Suomessa.

Kajes muistuttaa, ettei yrityspuolen markkinoista ole Suomessa saatavilla virallisia lukuja. - Yritysasiakkaiden osuus on kuitenkin kokonaisuudessaan sen verran merkittävä, että siihen kannattaa panostaa, hän sanoo.

B2B-markkinoilla kahden suuren haastaminen on hankalaa. Kajes myöntää, että kuluttajien taskut Suomessa vallannut Huawei on yrityspuolella vielä haastaja. Laitteita yhtiölle on tarjota kaikkiin tarkoituksiin.

- Huawei tarjoaa laajan valikoiman eri hintaisia laitteita yritysasiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin - ei ainoastaan ylimmälle johdolle. Huawei tukee suurimpia laitehallintatoimittajia, joten Huawei-puhelimet ja -tabletit soveltuvat osaksi erilaisia elinkaaripalvelumalleja. Pidämme huolta toimittamistamme laitteista tarjoamalla niihin säännöllisiä päivityksiä. Luonnollisesti laadukkaat, valtuutetut huoltopalvelut löytyvät Suomen rajojen sisäpuolelta, Kajes luettelee.

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Uusi LabVIEW tekee mahdottomasta mahdollista

Ohjelmisto ratkaisee järjestelmien tehokkuuden myös mittauksessa ja testauksessa. NI:n uusi LabVIEW NXG on ympäristö, jossa monia toimintoja voidaan tehdä ilman ohjelmointia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Smartphone OS shares? See the graph from Kantar. https://t.co/ZUuDBJrO52
ETN_fi Wanna know what Linus Torvalds thinks about all kind of gadgets? Well, now you can by reading his Google+ page: https://t.co/M0O7texu0V
ETN_fi @OfficeInsider When will Outlook 2016 for Mac support Google calendar?
ETN_fi RT @Kwikman: World's first autonomous maritime ecosystem, Sauli Eloranta Rolls-Royce #ddayfi #RebootFinland https://t.co/DopdH7pzQ3
ETN_fi RT @Kwikman: Invitation to build world's first level 5 self driving system #ddayfi #RebootFinland https://t.co/CueAUztf0m
 

ny template