JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Huawei on ollut iso menestyjä Suomen älypuhelinmarkkinoilla. Viime vuoden lopulla se nousi markkinajohtajaksi ohi Samsungin ja Applen. Nyt yhtiö haluaa tehdä saman tempun yrityslaitteiden puolella. Yrityspuolen myynnistä vastaavaksi on nimitetty Jesse Kajes.

Kajes tulee Huaweille Samsungilta, jossa hän on vastannut isoista yritysasiakkaista. Huaweilla mies siis yrittää kampittaa entistä työnantajaansa ja samalla Applea yrityspuhelimien kärjestä Suomessa.

Kajes muistuttaa, ettei yrityspuolen markkinoista ole Suomessa saatavilla virallisia lukuja. - Yritysasiakkaiden osuus on kuitenkin kokonaisuudessaan sen verran merkittävä, että siihen kannattaa panostaa, hän sanoo.

B2B-markkinoilla kahden suuren haastaminen on hankalaa. Kajes myöntää, että kuluttajien taskut Suomessa vallannut Huawei on yrityspuolella vielä haastaja. Laitteita yhtiölle on tarjota kaikkiin tarkoituksiin.

- Huawei tarjoaa laajan valikoiman eri hintaisia laitteita yritysasiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin - ei ainoastaan ylimmälle johdolle. Huawei tukee suurimpia laitehallintatoimittajia, joten Huawei-puhelimet ja -tabletit soveltuvat osaksi erilaisia elinkaaripalvelumalleja. Pidämme huolta toimittamistamme laitteista tarjoamalla niihin säännöllisiä päivityksiä. Luonnollisesti laadukkaat, valtuutetut huoltopalvelut löytyvät Suomen rajojen sisäpuolelta, Kajes luettelee.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla
täällä
.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta
www.embeddedconference.fi.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

Kelluvat mittauskanavat avainasemassa

Modernit puolijohteet mahdollistavat aikaisemmin saavuttamattomissa olleet hyötysuhteet ja tehotiheydet. Samanaikaisesti ne asettavat tehoelektroniikan kehittämisessä käytettäville testaus- ja mittauslaitteille suurempia vaatimuksia. Kelluvilla mittauskanavilla varustetut oskilloskoopit ovat ihanteellisia mittauslaitteita, jotka tarjoavat laajan kirjon laboratoriotason oskilloskoopin analysointimahdollisuuksia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Nopeaa wifiä metrossa? 1.25Gbps Wi-Fi for tube trains https://t.co/2kXcuq8RsZ
ETN_fi RT @nokia: Nokia and China Unicom deploy AirGile cloud-native core network to enable new #VoLTE and #VoWiFi services in China. The network…
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
 
 

ny template