JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Huawei on ollut iso menestyjä Suomen älypuhelinmarkkinoilla. Viime vuoden lopulla se nousi markkinajohtajaksi ohi Samsungin ja Applen. Nyt yhtiö haluaa tehdä saman tempun yrityslaitteiden puolella. Yrityspuolen myynnistä vastaavaksi on nimitetty Jesse Kajes.

Kajes tulee Huaweille Samsungilta, jossa hän on vastannut isoista yritysasiakkaista. Huaweilla mies siis yrittää kampittaa entistä työnantajaansa ja samalla Applea yrityspuhelimien kärjestä Suomessa.

Kajes muistuttaa, ettei yrityspuolen markkinoista ole Suomessa saatavilla virallisia lukuja. - Yritysasiakkaiden osuus on kuitenkin kokonaisuudessaan sen verran merkittävä, että siihen kannattaa panostaa, hän sanoo.

B2B-markkinoilla kahden suuren haastaminen on hankalaa. Kajes myöntää, että kuluttajien taskut Suomessa vallannut Huawei on yrityspuolella vielä haastaja. Laitteita yhtiölle on tarjota kaikkiin tarkoituksiin.

- Huawei tarjoaa laajan valikoiman eri hintaisia laitteita yritysasiakkaiden vaihteleviin tarpeisiin - ei ainoastaan ylimmälle johdolle. Huawei tukee suurimpia laitehallintatoimittajia, joten Huawei-puhelimet ja -tabletit soveltuvat osaksi erilaisia elinkaaripalvelumalleja. Pidämme huolta toimittamistamme laitteista tarjoamalla niihin säännöllisiä päivityksiä. Luonnollisesti laadukkaat, valtuutetut huoltopalvelut löytyvät Suomen rajojen sisäpuolelta, Kajes luettelee.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Yhdistelmäkenno näkee tarkasti myös pimeässä

Kahta eri teknologiaa yhdistävä IT-EMCCD-kuvakenno näkee tarkasti sekä yön pimeydessä että kirkkaassa päivänvalossa. Laajan dynamiikan ansiosta yhdellä kameralla voidaan siten kuvata tarkasti näkymiä, jotka sisältävät sekä erittäin pimeitä että kirkkaita kohtia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
6hreplyretweetfavorite
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
 
 

ny template