JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Kuluttajat voivat useimmiten käyttää paikannuspalveluja, mutta eivät riittävän tarkkoja, ajattelee uusi yritys Sapcorda. Sen ovat perustaneet Bosch, Geo++, Mitsubishi Electric ja u-blox. Ne haluavat tuoda senttimetrin tarkat paikannuspalvelut massamarkkinoille.

Perustajien mukaan olemassaolevat ratkaisut eivät vastaa paikannustarkkuuden uusiin vaatimuksiin. Sapcorda aikoo tarjota laitevalmistajille ja vastaanotinten kehittäjille edullisen ratkaisun, johon jokainen perustaja tuo oman erikoisosaamisensa.

Sapcorda aikoo tarjota globaaleja paikannuspalveluja internetin ja satelliittiyhteyksien kautta. Yhtiön tavoite senttimetriluokan paikannus. Tämä edellyttää esimerkiksi reaaliaikaista korjausdataa, jolla satelliittien tuottamaa paikkatietoa parannetaan.

Tämä data tullaan välittämään avoimessa formaatissa täysin julkisesti. Data ei ole sidottu mihinkään paikannusrautaan tai järjestelmään.

Sapcorda lupaa kertoa lisää palvelustaan myöhemmin tänä vuonna.

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

Uusi LabVIEW tekee mahdottomasta mahdollista

Ohjelmisto ratkaisee järjestelmien tehokkuuden myös mittauksessa ja testauksessa. NI:n uusi LabVIEW NXG on ympäristö, jossa monia toimintoja voidaan tehdä ilman ohjelmointia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Smartphone OS shares? See the graph from Kantar. https://t.co/ZUuDBJrO52
ETN_fi Wanna know what Linus Torvalds thinks about all kind of gadgets? Well, now you can by reading his Google+ page: https://t.co/M0O7texu0V
ETN_fi @OfficeInsider When will Outlook 2016 for Mac support Google calendar?
ETN_fi RT @Kwikman: World's first autonomous maritime ecosystem, Sauli Eloranta Rolls-Royce #ddayfi #RebootFinland https://t.co/DopdH7pzQ3
ETN_fi RT @Kwikman: Invitation to build world's first level 5 self driving system #ddayfi #RebootFinland https://t.co/CueAUztf0m
 

ny template