JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Kuluttajat voivat useimmiten käyttää paikannuspalveluja, mutta eivät riittävän tarkkoja, ajattelee uusi yritys Sapcorda. Sen ovat perustaneet Bosch, Geo++, Mitsubishi Electric ja u-blox. Ne haluavat tuoda senttimetrin tarkat paikannuspalvelut massamarkkinoille.

Perustajien mukaan olemassaolevat ratkaisut eivät vastaa paikannustarkkuuden uusiin vaatimuksiin. Sapcorda aikoo tarjota laitevalmistajille ja vastaanotinten kehittäjille edullisen ratkaisun, johon jokainen perustaja tuo oman erikoisosaamisensa.

Sapcorda aikoo tarjota globaaleja paikannuspalveluja internetin ja satelliittiyhteyksien kautta. Yhtiön tavoite senttimetriluokan paikannus. Tämä edellyttää esimerkiksi reaaliaikaista korjausdataa, jolla satelliittien tuottamaa paikkatietoa parannetaan.

Tämä data tullaan välittämään avoimessa formaatissa täysin julkisesti. Data ei ole sidottu mihinkään paikannusrautaan tai järjestelmään.

Sapcorda lupaa kertoa lisää palvelustaan myöhemmin tänä vuonna.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Yhdistelmäkenno näkee tarkasti myös pimeässä

Kahta eri teknologiaa yhdistävä IT-EMCCD-kuvakenno näkee tarkasti sekä yön pimeydessä että kirkkaassa päivänvalossa. Laajan dynamiikan ansiosta yhdellä kameralla voidaan siten kuvata tarkasti näkymiä, jotka sisältävät sekä erittäin pimeitä että kirkkaita kohtia.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
4hreplyretweetfavorite
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
 
 

ny template