JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Kahden vuoden kuluttua yritysten välisissä yksityisissä verkoissa liikkuu 6 kertaa enemmän dataa kuin julkisessa internetissä. Yritysten välinen tietoliikenne kasvaa lähes kaksi kertaa julkisen internetin liikennettä nopeammin.

Tämä käy ilmi Equinizin julkistamasta Global Interconnection Index -tutkimuksesta, jossa analysoidaan tuhansien operaattoreista riippumattomien konesalipalvelujen tarjontaa maailmanlaajuisesti. Tutkimus tehtiin nyt ensimmäisen kerran ja se on tarkoitus uusia vuosittain.

Indeksissä arvioidaan, että yritysten välisen suoran yksityisen verkkoliikenteen keskimääräinen vuosikasvu on 45 prosenttia. Suoran liikenteen kaistanleveys on kasvanut 5000 terabittiin sekunnissa vuoteen 2020 mennessä. Samaan aikaan julkisen netin liikenteen koko kasvaa 855 terabittiin sekunnissa.

Yritysdata siirtyy yksityisiin verkkoihin sekä pienemmän viiveen, paremman hallinnan että pienempien tietoturvariskien takia, arvioi Equinix. Digitalisaation seurauksena palveluja pitää pystyä tarjoamaan reaaliajassa. Tämä puolestaan edellyttää, että tietoliikenteelle on tarjolla riittävästi kaistanleveyttä.

Kyberturvallisuus lisää suorien yhteyksien käyttöä, koska yhä useampi yritys pyrkii vähentämään digitaalisten uhkien riskejä sivuuttamalla julkisen internetin yksityisten datayhteyksien avulla. Esimerkiksi Gartnersin arvion mukaan vuoteen 2020 mennessä 60 prosenttia digitaalisista yrityksistä kärsii merkittävistä palvelukatkoista fyysisiin ja digitaalisiin alustoihin kohdistuneiden tietoturvaloukkausten takia.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template