JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

5G-tekniikan standardoinnin arvellaan olevan valmis vuonna 2020. Ensimmäiset verkot käynnistyvät kuitenkin jo edellisenä vuonna. 5G tulee olemaan historian nopeimmin yleistyvä verkkotekniikka, arvioi Juniper Research.

Vuonna 2019 5G-käyttäjien määrä on noin miljoona. Käytännössä tämä tarkoittaa, että nopeita millisekunnin yhteyksiä voi käyttää muutamassa verkossa ja hyvin paikallisesti.

Vuoteen 2025 mennessä eli vain kuudessa vuodessa 5G-käyttäjien määrä on kasvanut 1,4 miljardiin. 55 prosenttia kaikista 5G-yhteyksisät on tuolloin käytössä Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Eurooppa saa odottaa omaa 5G-dataansa.

Vuositasolla 5G-käyttäjien määrä kasvaa siis 232 prosentin vauhtia. Tämä on hieman nopeammin kuin 4G:ssä, jossa miljardiin käyttäjään päästiin seitsemässä vuodessa.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template