JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

 HP on esitellyt pelaajille suunnatun kannettavan tietokoneen, joka on ominaisuuksiltaan oikeastaan parasta, mitä rahalla saa. Prosessorin ja ja grafiikkasuorittimen ylikellotukseen kehottava Omen X -malli on raudaltaan ylivertaista, mutta niin on hintakin. Marraskuussa myyntiin tuleva kone maksaa Suomessa 2999 euroa.

Laite on tarkoitettu korvaamaan tehotyöasema pelikäytössä. Omen on HP:n tehopelitietokoneiden sarja, ja brändin siirtäminen kannettavaan on vaatinut erittäin suorituskykyistä rautaa.

Omen-sarjan ytimessä on laitteiden oma komentokeskus. Ohjelmiston avulla voidaan hallita esimerkiksi prosessorin kellotaajuutta ja optimoida verkkoliikennettä. Ideana on poistaa latenssi verkkopelaamisesta.

Kannettavan prosessori on 7. polven Core i7 Inteliltä. Muistiväylää voidaan kiihdyttää testatuilla profiileilla aina DDR4-2800-vauhtiin saakka. Nvidia GeForce GTX 1080 -grafiikkasuoritin on valmiiksi ylikellotettu, joten 4K-pelien pitäisi pyöriä jouhevasti.

Koneessa on RAID0-tyypin SSD-levy, joka tuo nopeat käynnistykset sekä itse koneeseen että peleihin. Prosessoreilta lämpöä johdetaan pois neljän 3,5-millisen jäähdytysputken kautta neljälle tuulettimelle.

Näyttö on 17-tuumainen ja erottelee 4K-resoluutiolla 120 ruutua sekunnissa.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template