JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Saksalainen AV-Test on laittanut virustorjunnan ohjelmistot paremmuusjärjestykseen laajassa testissä. Ykköseksi nousi venäläinen Kaspersky Lab, joka kirjasi testissä täydet pisteet. Koko vuoden alkupuoliskon kestäneessä testissä oli mukana 18 virustorjuntaohjelmistoa.  Myös Microsoftin oma Windows Defender Antivirus oli mukana, mutta se jäi testissä toiseksi viimeiseksi.

Testissä arvioitiin ohjelmistojen suojauskykyä, suorituskykyä ja käytettävyyttä. Kuusi ohjelmisto pääsi suojauksessa parhaaseen arvosanaan eli kuuteen pisteeseen. Tähän ylsivät esimerkiksi suomalainen F-Secure sekä ilmainen Avast Antivirus.

Kaspersky Labin Internet Security -paketti oli ainoa työkalu, joka ylsi kuuteen pisteeseen kaikissa kategorioissa. Yli 16 pisteen suoritukseen ylsi kolmetoista ohjelmistoa ja näiden kykyä suojata Windows-käyttäjärjestelmä AV-Test arvioi hyväksi.

Muiden tuoma turva on sitten kyseenalaisempaa lajia. Tähän joukkoon kuuluu siis myös Microsoftin oma Windows Defender.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template