JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Versiosta 17.10 alkaen Ubuntussa ei enää käytetä Unity-työpöytää, joka vaihtuu GNOMEen. Canonical on kuitenkin tuomassa GNOMEen laajennuksen, joka lisää "unitynkaltaisen" sovelluspalkin työpöydälle. Tavallaan tämä on kädenojennus Unityn fanien suuntaan.

Ei sovelluspalkki mikään radikaali lisäys ole. Canonicalin omienkyselyjen mukaan käyttäjät toivovat "dockia" työpöydälleen. Ja maceissa sama toimii erinomaisen hyvin.

Ubuntu-kehittäjä Didier Roche esittelee uuden sovelluspalkin blogissaan ja perustelee samalla sen käyttöä oletuksena. Käyttäjät ovat voineet asentaa vastaavanlaisen toiminnallisuuden - Ubuntussa se tunnetaan nimellä Dash to Dock - mutta Canonical haluaa kontrolloida lisäyksen turvallisuutta, minkä takia se ladataan omana pakettina osana Ubuntu-kokonaisuutta.

Oletuksena sovelluspalkki on työpöydän vasemmassa laidassa, mutta sen voi sijoittaa myös pöydän alareunaan. Lisätietoa löytyy Rochen blogista.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template