JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Samsung on esitellyt seuraajan surullisenkuuluisalle Note 7 -älypuhelimelle. Galaxy Note8 on laite, johon Samsung on pakannut kaiken mahdollisen tämän hetken huipputekniikan. Laitteella on hintaa massiiviset 1029 euroa. Note8:ssa on Note-sarjan historian suurin näyttö, peräti 6,3-tuumainen. Moni-ikkunoinnin avulla näytön voi jakaa. Suurempi työala sallii esimerkiksi videon katselun ja täysikokoisella näppäimistöllä kirjoittamisen samaan aikaan, Samsung kehuu.

Note8:ssa on nykytyyliin kamera, jossa on kaksi optisella kuvanvakaimella varustettua 12 megapikselin kennoa. Laitteessa on live focus -toiminto, joka mahdollistaa terävyysalueen säätämisen kuvan ottamisen jälkeen. Dual Capture -tilan ansiosta kameralla voi myös ottaa kaksi kuvaa samanaikaisesti, jolloin lähikuvan lisäksi tallennetaan koko näkymän esittelevä laajakuva.

Kun laitteen tilaa ennakkoon, samaan pakettiin saa mukaan DeX-telakan. Sen avulla Note8-älypuhelimeen voi helposti yhdistää näytön, hiiren ja näppäimistön.

Raudaltaan Note8 edustaa tämän hetken huippua. Prosessori on 8-ytiminen ja valmistettu 10 nanometrin prosessissa. Työmuistia on kuusi gigatavua. Tallennustilaa on 64 gigatavua ja microSD-kortilla se laajenee 256 gigatavua suuremmaksi. Näyttö on Quad HD+ -tasoinen eli se erottelee 2960 x 1440 pistettä. Tuumalla pikseleitä on 521 kappaletta.

Iso puhelin on suht painava, 195-grammainen. Akun kapasiteetti on 3300 milliampeerituntia. Mukana tulee Android 7.1.1-versio, joka todennäköisesti päivittynee uuteen Android Oreoon varsin pikaisesti.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template