JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Samsung on esitellyt seuraajan surullisenkuuluisalle Note 7 -älypuhelimelle. Galaxy Note8 on laite, johon Samsung on pakannut kaiken mahdollisen tämän hetken huipputekniikan. Laitteella on hintaa massiiviset 1029 euroa. Note8:ssa on Note-sarjan historian suurin näyttö, peräti 6,3-tuumainen. Moni-ikkunoinnin avulla näytön voi jakaa. Suurempi työala sallii esimerkiksi videon katselun ja täysikokoisella näppäimistöllä kirjoittamisen samaan aikaan, Samsung kehuu.

Note8:ssa on nykytyyliin kamera, jossa on kaksi optisella kuvanvakaimella varustettua 12 megapikselin kennoa. Laitteessa on live focus -toiminto, joka mahdollistaa terävyysalueen säätämisen kuvan ottamisen jälkeen. Dual Capture -tilan ansiosta kameralla voi myös ottaa kaksi kuvaa samanaikaisesti, jolloin lähikuvan lisäksi tallennetaan koko näkymän esittelevä laajakuva.

Kun laitteen tilaa ennakkoon, samaan pakettiin saa mukaan DeX-telakan. Sen avulla Note8-älypuhelimeen voi helposti yhdistää näytön, hiiren ja näppäimistön.

Raudaltaan Note8 edustaa tämän hetken huippua. Prosessori on 8-ytiminen ja valmistettu 10 nanometrin prosessissa. Työmuistia on kuusi gigatavua. Tallennustilaa on 64 gigatavua ja microSD-kortilla se laajenee 256 gigatavua suuremmaksi. Näyttö on Quad HD+ -tasoinen eli se erottelee 2960 x 1440 pistettä. Tuumalla pikseleitä on 521 kappaletta.

Iso puhelin on suht painava, 195-grammainen. Akun kapasiteetti on 3300 milliampeerituntia. Mukana tulee Android 7.1.1-versio, joka todennäköisesti päivittynee uuteen Android Oreoon varsin pikaisesti.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template