JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Onko teratavukin liian pieni tila tiedostoillesi? Ei hätää, apuun ryntää Western Digital. Yritys on esitellyt maailman suurimman ulkoisen kiintolevyn. Parhaimmillaan My Book Duo -levylle sopii dataa 20 teratavua.

20 teratavun levyä WD ei tällä hetkellä verkkokaupassaan myy, ehkä se on myyty loppuun. 16 teratavun version saa, kun pulittaa 640 euroa.

RAID-levyyn pääsee käsiksi joko C-tyypin USB-väylää pitkin tai kahden vanhemman USB-portin kautta. Oletuksena levyt ovat RAID0-tyyppiä, mutta ne voidaan myös muuttaa RAID1-tyyppisiksi. Tällöin toinen levyistä toimii toisen varmennuksena.

RAID0-versiossa, jossa levyt ovat yksi looginen taltio, dataa voidaan siirtää 360 megatavua sekunnissa. Tämä riittää 4K-videonkin tallennukseen hyvin.

Levyt on salattu 256-bittisellä AES-salauksella.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template