JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Onko teratavukin liian pieni tila tiedostoillesi? Ei hätää, apuun ryntää Western Digital. Yritys on esitellyt maailman suurimman ulkoisen kiintolevyn. Parhaimmillaan My Book Duo -levylle sopii dataa 20 teratavua.

20 teratavun levyä WD ei tällä hetkellä verkkokaupassaan myy, ehkä se on myyty loppuun. 16 teratavun version saa, kun pulittaa 640 euroa.

RAID-levyyn pääsee käsiksi joko C-tyypin USB-väylää pitkin tai kahden vanhemman USB-portin kautta. Oletuksena levyt ovat RAID0-tyyppiä, mutta ne voidaan myös muuttaa RAID1-tyyppisiksi. Tällöin toinen levyistä toimii toisen varmennuksena.

RAID0-versiossa, jossa levyt ovat yksi looginen taltio, dataa voidaan siirtää 360 megatavua sekunnissa. Tämä riittää 4K-videonkin tallennukseen hyvin.

Levyt on salattu 256-bittisellä AES-salauksella.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template