JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Onko teratavukin liian pieni tila tiedostoillesi? Ei hätää, apuun ryntää Western Digital. Yritys on esitellyt maailman suurimman ulkoisen kiintolevyn. Parhaimmillaan My Book Duo -levylle sopii dataa 20 teratavua.

20 teratavun levyä WD ei tällä hetkellä verkkokaupassaan myy, ehkä se on myyty loppuun. 16 teratavun version saa, kun pulittaa 640 euroa.

RAID-levyyn pääsee käsiksi joko C-tyypin USB-väylää pitkin tai kahden vanhemman USB-portin kautta. Oletuksena levyt ovat RAID0-tyyppiä, mutta ne voidaan myös muuttaa RAID1-tyyppisiksi. Tällöin toinen levyistä toimii toisen varmennuksena.

RAID0-versiossa, jossa levyt ovat yksi looginen taltio, dataa voidaan siirtää 360 megatavua sekunnissa. Tämä riittää 4K-videonkin tallennukseen hyvin.

Levyt on salattu 256-bittisellä AES-salauksella.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template