JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Teollisuuden näytöissä on usein numeroita, jotka on toteutettu yksivärisinä ledeinä. Entä jos halutaan tuottaa numerot kahdella eri värillä? Tätä varten ROHM on kehittänyt maailman pienimmän kaksivärisen ledin.

SML-D22MUW on 1608-kokoinen eli 1,6 x 0,8 -millinen komponentti. Pienen koon lisäksi ROHM kehuu uutuuden suunnittelua: esimerkiksi takapuolen elektrodi tukee hyvin suuriresoluutioisten näyttöjen toteutusta.

ROHMin mukaan monissa näytöissä on tarvetta kahdelle värille. Sen avulla voidaan esimerkiksi ilmaista poikkeuksia tai virhetiloja. Tähän asti tämä on pitänyt toteuttaa kahdella eri ledillä, mikä kasvattaa kustannuksia ja piirikortin alaa.

Verrattuna tämän hetken 1,5 x 1,3 -millisiin kaksivärisiin ledeihin ROHMin uutuus säästää tilaa 35 prosenttia. Käytännössä tämä mahdollistaa aiempaa ohuemmat näytöt.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template