JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Teollisuuden näytöissä on usein numeroita, jotka on toteutettu yksivärisinä ledeinä. Entä jos halutaan tuottaa numerot kahdella eri värillä? Tätä varten ROHM on kehittänyt maailman pienimmän kaksivärisen ledin.

SML-D22MUW on 1608-kokoinen eli 1,6 x 0,8 -millinen komponentti. Pienen koon lisäksi ROHM kehuu uutuuden suunnittelua: esimerkiksi takapuolen elektrodi tukee hyvin suuriresoluutioisten näyttöjen toteutusta.

ROHMin mukaan monissa näytöissä on tarvetta kahdelle värille. Sen avulla voidaan esimerkiksi ilmaista poikkeuksia tai virhetiloja. Tähän asti tämä on pitänyt toteuttaa kahdella eri ledillä, mikä kasvattaa kustannuksia ja piirikortin alaa.

Verrattuna tämän hetken 1,5 x 1,3 -millisiin kaksivärisiin ledeihin ROHMin uutuus säästää tilaa 35 prosenttia. Käytännössä tämä mahdollistaa aiempaa ohuemmat näytöt.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template