JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Über mainitaan aina digitalisaation edelläkävijänä. Uusi palvelu on muuttanut peruuttamattomasti taksin käyttöä eri puolilla maailmaa. Mutta powerpoint-esitysten lempilapsella on ongelma: se ei tuota rahaa ja kerätyt varat vähenevät koko ajan. Aivan vielä kirstunpohja ei toki näy.

Vuoden toisella neljänneksellä Über teki tappiota 645 miljoonaa dollaria. Keräämästään 15 miljardin dollarin potista se on polttanut jo 8,4 miljardia. Jos jokin asia ei muutu, varat loppuvat joskus 3-4 vuoden kuluttua.

Überin liiketoiminta kasvaa edelleen. Toisella neljänneksellä liikevaihto oli 1,75 miljardia dollaria eli 17 prosenttia edellisneljännestä suurempi. Ongelma on vuodelta 2015 peräisin olevan tutkimuksen tulos: matkustajan maksu katta vain 40 prosenttia matkan kustannuksista.

Über perustettiin vuonna 2010. Vuonna 2015 yhtiö rikkoi miljardin kyydin rajan. Toukokuussa meni rikki jo viiden miljardin kyydin raja, joten vauhti on kovaa.

Über on kovaa vauhtia laajentanut palvelujaan. Über for Business palvelee yrityksiä, Freight tavarakuljetuksia ja ÜberEats ruokakuljetuksia. Jotkut analyytikot ovat arvioineet, että Über olisi hakeutumassa pörssiin, mutta tällä hetkellä liiketoiminta ei ole vielä pörssikunnossa.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template