JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Jos wifi-reitittimesi on tämän hetken kuuminta tekniikkaa, sen takakannessa lukee 802.11ac. Uusi ax-standardi on jo tuloillaan. Broadcom on esitellyt ensimmäiset uutta tekniikkaa tukevat piirisarjansa. Tuotteissa ne ehtinevät myyntiin jo joulumarkkinoille.

Broadocm on lanseerannut 802.11ax-tuotteilleen oman markkinointinimensä. Jatkossa nopeimmat piirit tunnetaan nimellä MaxWiFi. Ne löytävät tiensä seuraavan polveen reitittimiin, läppäreiden piirikorteilla ja älypuhelimiin seuraavan puolen vuoden aikana.

Jo nykyinen ac-standardi on erittäin nopea, mutta vauhtiahan ei ole koskaan liikaa. Broadcomin ax-piireillä kotireitittimiin tarkoitettu BCM43684-piiri tuo neljä rinnakkaista ax-striimiä. Käytännössä tämä tarkoittaa 4,8 gigabitin raakadatanopeutta. Yrityslaitteisiin on oma BCM43694-piirisarjansa.

Nopeuden kasvu perustuu ennen kaikkea OFDMA-tekniikkaan, joka on ax-standardin keskeinen parannus. Lisäksi viiden gigahertsin alueella saadaan käyttöön leveämpi kanava. Taajuudet ovat myös vähemmän ruuhkaisia kuin kaikessa mahdollisessa käytössä oleva 2,4 gigahertsiä.

BCM4375-piiri on puolestaan älypuhelimiin kehitetty ax-piirisarja. Se tukee lataamista kahdella ax-striimillä yli 1,4 gigabitin sekuntinopeudella. Käytännössä kännykkään saadaan kaikki useimmissa kotiverkoissa käytössä oleva kaista.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template