JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

2700 milliampeerituntia, arvioi 9to5mac-sivusto Applen tulevan iPhone 8:n akun kapasiteetiksi. Akku ei ole kovin iso nykymittapuulla, mutta selvästi iPhone 7:n akun 1960 milliampeeritunnin varauskapasiteettia suurempi.

Sivusto perustaa tietonsa japanilaissivustoihin, joiden mukaan tulevassa iPhonessa käytettäisiin uudenlaista L-muotoista pinottua piirilevyä. Tämän ansiosta tilaa jäisi 5,8-tuumaisella näytöllä varustetussa laitteessa suuremmalle akulle.

iPhone on 8-version myötä saamassa myös langattoman latauksen, usean vuoden Android- ja jo tuomionsa saaneiden Windows-laitteiden jälkeen. iPhonen lataus perustuisi kuitenkin Qi 1.0-standardiin, jonka nopeus jää noin puoleen uusimman eli 1.2-määritysten nopeudesta.

Apple on esittelemässä uuden iPhonen ensi kuussa. Kuvassa näkyy väitetysti uudenmallisen piirikortti, jota iPhone 8 hyödyntää.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template