JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

 Silicon Labsilla on kosketusohjainten TouchXpress-perhe, jolla erittäin vähävirtainen kosketus voidaan tuoda nopeasti monenlaisiin sulautettuihin sovelluksiin, kuten kodin laitteisiin, lääketieteen instrumentteihin ja vaikkapa valaistuksen ohjaamiseen.

CPT212B- ja CPT213B-ohjaimet tukevat 12 ja 13 anturisyötettä. CPT212B toimii 200 mikroampeerin virralla ja sleep-tilassa virrantarve putoaa yhteen mikroampeeriin. CPT213B-ohjaimeen on lisätty tuki B-luokan turvakirjastolle, jonka ansiosta ohjain estää turvattomien toimintojen käynnistämisen kotitalouskoneissa.

Ohjaimia myy komponenttijakelija Mouser Electronics. Se tarjoaa myös kehityskortteja, jotka voidaan liittää laajennuspalikoiden avulla SiLabsin EFM8- ja EFM32-mikro-ohjainten kehityskortteihin.

Lisätietoa löytyy Mouserin sivuilta. 

 

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template