JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

 Silicon Labsilla on kosketusohjainten TouchXpress-perhe, jolla erittäin vähävirtainen kosketus voidaan tuoda nopeasti monenlaisiin sulautettuihin sovelluksiin, kuten kodin laitteisiin, lääketieteen instrumentteihin ja vaikkapa valaistuksen ohjaamiseen.

CPT212B- ja CPT213B-ohjaimet tukevat 12 ja 13 anturisyötettä. CPT212B toimii 200 mikroampeerin virralla ja sleep-tilassa virrantarve putoaa yhteen mikroampeeriin. CPT213B-ohjaimeen on lisätty tuki B-luokan turvakirjastolle, jonka ansiosta ohjain estää turvattomien toimintojen käynnistämisen kotitalouskoneissa.

Ohjaimia myy komponenttijakelija Mouser Electronics. Se tarjoaa myös kehityskortteja, jotka voidaan liittää laajennuspalikoiden avulla SiLabsin EFM8- ja EFM32-mikro-ohjainten kehityskortteihin.

Lisätietoa löytyy Mouserin sivuilta. 

 

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template