JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Viime syksynä esiteltiin linuxiin pohjautuva älykellojen käyttöjärjestelmä AsteroidOS, jonka voi myös asentaa muutamaan kaupalliseen älykelloon. Nyt markkinoille on tuotu ensimmäinen kokonaan alustaan perustuva älykello. Se on nimeltään Connect Watch.

Laitteesta raportoi ensin AndroidPolice. Laitteessa on neliytiminen Mediatekin prosessori, joka operoi 1,39 gigahertsin kellotaajuudella. Erikoista laitteessa on 3G-modeemi ja 2 megapikselin kamera, joita älykelloista ei vielä yleensä löydy.

Kelloa ohjataan 1.39-tuumaisella AMOLED-ruudulla, joka erottelee 400 x 400 pistettä.

AsteroidOS:n tavoite on yksinkertaisesti sanottu: projekti tarjoaa ilmaisen sulautetun linux-alustan, joka takaa käyttäjälle enemmän yksityisyyttä ja Androidia paremman kontrollin laitteen ominaisuuksiin.

Lisätietoja käyttöjärjestelmästä löytyy osoitteesta https://asteroidos.org. Connect Watchin toimitusten alkamista tai hintaa ei ole vielä kerrottu.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template