JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Viime syksynä esiteltiin linuxiin pohjautuva älykellojen käyttöjärjestelmä AsteroidOS, jonka voi myös asentaa muutamaan kaupalliseen älykelloon. Nyt markkinoille on tuotu ensimmäinen kokonaan alustaan perustuva älykello. Se on nimeltään Connect Watch.

Laitteesta raportoi ensin AndroidPolice. Laitteessa on neliytiminen Mediatekin prosessori, joka operoi 1,39 gigahertsin kellotaajuudella. Erikoista laitteessa on 3G-modeemi ja 2 megapikselin kamera, joita älykelloista ei vielä yleensä löydy.

Kelloa ohjataan 1.39-tuumaisella AMOLED-ruudulla, joka erottelee 400 x 400 pistettä.

AsteroidOS:n tavoite on yksinkertaisesti sanottu: projekti tarjoaa ilmaisen sulautetun linux-alustan, joka takaa käyttäjälle enemmän yksityisyyttä ja Androidia paremman kontrollin laitteen ominaisuuksiin.

Lisätietoja käyttöjärjestelmästä löytyy osoitteesta https://asteroidos.org. Connect Watchin toimitusten alkamista tai hintaa ei ole vielä kerrottu.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template