JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yhteen aikaan monitoreissa oli useampi liitäntä takakannessa tai pohjassa. Oli usein vielä vanha VGA-liitäntä, DVI-liitäntä, DisplayPort-yhteys ja useampi HDMI-liitäntä. Samsung näyttää nyt mallia uusilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla näytöillään. Niissä on vain yksi liitäntätyyppi, C-tyypin USB.

Tarkalleen ottaen USBC ei ole Samsungin uutuusmonitorien ainoa liitäntä. Niistä löytyy myös DP-ketjutusliitäntä, jonka ansiosta useamman näytön DisplayPort-signaalin voi ketjuttaa eri ruuduille.

Fyysisesti eri liittimet kuitenkin katoavat näytöistä, koska USB-C pystyy tukemaan eri protokollia. Käyttäjän kannalta tämä tuo paljon helpotusta, kun kaapelien ja sovittimien sekamelskasta pääsee eroon.

Samsung aikoo esitellä uutuusnäyttönsä ensi viikon IFA-messuilla Berliinissä. Niihin kuuluvat kaarevat 34- ja 27-tuumaiset mallit sekä suorat 27- ja 23,8-tuumaiset paneelit. Nykytyyliin näytöistä puuttuu perinteinen reunus. Vain alareunassa on kapea reunus, pitäähän se logokin johonkin saada näkymään.

Monissa analyyseissä USBC:stä on ennustettu viimeistä fyysistä elektroniikkaliitäntää.

Ilmoittaudu mukaan ECF2018-tapahtumaan

ETN järjestää toisen kerran Embedded Conference Finland -tapahtuman. Tällä kertaa aiheina ovat IoT ja tekoäly. Tapahtuma järjestetään Pasilassa 12.huhtikuuta. Luvassa on keynote-puheita, paneelikeskustelu AI:n merkityksestä sekä mielenkiintoisia teknisiä esityksiä.

Kävijöille tapahtuma on ilmainen. Rekisteröidy heti mukaan, sillä paikkoja on rajoitetusti. Mukaan pääset ilmoittautumalla täällä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy osoitteesta www.embeddedconference.fi.

 
 

Data on jo tavaroita arvokkaampaa

Strategisesti ajatellen it:llä ei ole väliä, kirjoitti amerikkalainen Nicolas Carr vuonna 2003 Harvard Business Review’ssä. Seuraavina vuosina yritykset alkoivat ulkoistaa it-järjestelmiään, koska eivät pitäneet sitä ydinliiketoimintanaan. Nyt 15 vuotta myöhemmin tilanne on toinen. Lisäarvo luodaan datalla, joten it on arvokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Lue lisää...

Flashilta vaaditaan paljon verkkolaitteissa

Flash-muisti yleistyy tietoliikennelaitteissa, mutta niissä ratkaisulta vaaditaan paljon enemmän kuin yritys- ja kuluttajalaitteiden tallennuksessa: luotettavuutta, laatua ja datan palautusmahdollisuutta.

Lue lisää...
 
ETN_fi Helsinki wants to become the smartest city in the world. See https://t.co/bZTM7Z5JS5 #100lasissa
ETN_fi The 1st ever official roaming groupcall between Finnish VIRVE and Nodnett of Norway. See https://t.co/WryGLaLGkq @erillisverkot
ETN_fi AI democratizes development, says @adhorn at #hacktalks. See https://t.co/AslQeZYSAV
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
 
 

ny template