JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yhteen aikaan monitoreissa oli useampi liitäntä takakannessa tai pohjassa. Oli usein vielä vanha VGA-liitäntä, DVI-liitäntä, DisplayPort-yhteys ja useampi HDMI-liitäntä. Samsung näyttää nyt mallia uusilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla näytöillään. Niissä on vain yksi liitäntätyyppi, C-tyypin USB.

Tarkalleen ottaen USBC ei ole Samsungin uutuusmonitorien ainoa liitäntä. Niistä löytyy myös DP-ketjutusliitäntä, jonka ansiosta useamman näytön DisplayPort-signaalin voi ketjuttaa eri ruuduille.

Fyysisesti eri liittimet kuitenkin katoavat näytöistä, koska USB-C pystyy tukemaan eri protokollia. Käyttäjän kannalta tämä tuo paljon helpotusta, kun kaapelien ja sovittimien sekamelskasta pääsee eroon.

Samsung aikoo esitellä uutuusnäyttönsä ensi viikon IFA-messuilla Berliinissä. Niihin kuuluvat kaarevat 34- ja 27-tuumaiset mallit sekä suorat 27- ja 23,8-tuumaiset paneelit. Nykytyyliin näytöistä puuttuu perinteinen reunus. Vain alareunassa on kapea reunus, pitäähän se logokin johonkin saada näkymään.

Monissa analyyseissä USBC:stä on ennustettu viimeistä fyysistä elektroniikkaliitäntää.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template