JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Yhteen aikaan monitoreissa oli useampi liitäntä takakannessa tai pohjassa. Oli usein vielä vanha VGA-liitäntä, DVI-liitäntä, DisplayPort-yhteys ja useampi HDMI-liitäntä. Samsung näyttää nyt mallia uusilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla näytöillään. Niissä on vain yksi liitäntätyyppi, C-tyypin USB.

Tarkalleen ottaen USBC ei ole Samsungin uutuusmonitorien ainoa liitäntä. Niistä löytyy myös DP-ketjutusliitäntä, jonka ansiosta useamman näytön DisplayPort-signaalin voi ketjuttaa eri ruuduille.

Fyysisesti eri liittimet kuitenkin katoavat näytöistä, koska USB-C pystyy tukemaan eri protokollia. Käyttäjän kannalta tämä tuo paljon helpotusta, kun kaapelien ja sovittimien sekamelskasta pääsee eroon.

Samsung aikoo esitellä uutuusnäyttönsä ensi viikon IFA-messuilla Berliinissä. Niihin kuuluvat kaarevat 34- ja 27-tuumaiset mallit sekä suorat 27- ja 23,8-tuumaiset paneelit. Nykytyyliin näytöistä puuttuu perinteinen reunus. Vain alareunassa on kapea reunus, pitäähän se logokin johonkin saada näkymään.

Monissa analyyseissä USBC:stä on ennustettu viimeistä fyysistä elektroniikkaliitäntää.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template