JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Hyvin monet julkiset ja yritysten tilat on nykyään varustettu jatkuvalla videovalvonnalla. Kaikki epäselvät tilanteet selviäisivät, mikäli kameran kuvien laatu vain riittäisi joka tilanteessa. 4K-resoluutio voi olla juuri se toivottu askel.

Japanilainen Renesas on esitellyt ensimmäisen CMOS-pohjaisen valvontakameroiden kuvakennonsa. Yhtiö tulee markkinoille 8,48 megapikselin kennolla, jolla voidaan toteuttaa 4K-resoluutioon yltävä valvontakamera.

Renesasin mukaan uudella RAA462113FYL-anturilla voidaan ottaa kirkkaita kuvia jopa kuunvalossa tai muuten hämärissä oloissa. 4K-tarkkuuden ansiosta ja 60 ruudun päivitysnopeudella kuvasta saadaan tarkkoja videoita myös zoomattuina.

Anturi tukee HDR-dynamiikkaa (high dynamic range). Kenno tuottaa pitkästä ja lyhyestä valotusajsta datan erillisillä linjoilla. Tämän ansiosta kennolla voidaan kuvata videota myös tilanteissa, joissa eri objektien ja kuvan osien välinen kontrasti on suuri.

Uuden 4K-kennon volyymitoimitus on alkamassa joulukuussa, Renesas kertoo.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template