JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Nykyään japanilaisen Reneasin omistama Intersil on esitellyt RS-485-lähettimet, jotka vievät sarjaväyläliikenteen uudelle tasolla. Uutuuslähettimet tukevat 40 megabitin kaksisuuntaista datayhteyttä ja edistynyt eristys pitää signaalin puhtaana myös vaativissa teollisuuden kohteissa.

Intersilin mukaan ISL32741E- ja ISL32740E-ohjainten vahvistettu eristys on markkinoiden paras. Ensimmäisessä se kirjataan lukemin 6 kV ja toisessakin 2,5 kilovolttiin. Käyttöjännitteet lähettimissä voivat olla kilovoltin ja 600 volttia.

Lähettimet toimivat aina 125 asteen lämpötilassa ja tukevat 160 laitteen liittämistä väylään. Käyttökohteet löytyvät yhtiön mukaan esimerkiksi Profibus-ja RS-485-väyläisistä logiikkaohjaimista, roboteista, moottorikäytöistä ja IO-laitteista, joissa signaalia pitää suojata hankalissa kohinaolosuhteissa.

Pieni tehonkulutus mahdollistaa sen, että 4x5-milliseen QSOP-koteloon pakattua lähetintä voidaan ajaa 60 milliampeerin virralla ja täydellä datanopeudella ilman, että komponentti ylikuumenee. Tämä myös helpottaa piirikortin kokoonpanoa.

Kotelo- ja lämpötila-alueesta riippuen ohjaimet maksavat volyymeissä 3,79-4,79 dollaria kappale. Lisätietoja löytyy Intersilin sivuilta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template