JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Nykyään japanilaisen Reneasin omistama Intersil on esitellyt RS-485-lähettimet, jotka vievät sarjaväyläliikenteen uudelle tasolla. Uutuuslähettimet tukevat 40 megabitin kaksisuuntaista datayhteyttä ja edistynyt eristys pitää signaalin puhtaana myös vaativissa teollisuuden kohteissa.

Intersilin mukaan ISL32741E- ja ISL32740E-ohjainten vahvistettu eristys on markkinoiden paras. Ensimmäisessä se kirjataan lukemin 6 kV ja toisessakin 2,5 kilovolttiin. Käyttöjännitteet lähettimissä voivat olla kilovoltin ja 600 volttia.

Lähettimet toimivat aina 125 asteen lämpötilassa ja tukevat 160 laitteen liittämistä väylään. Käyttökohteet löytyvät yhtiön mukaan esimerkiksi Profibus-ja RS-485-väyläisistä logiikkaohjaimista, roboteista, moottorikäytöistä ja IO-laitteista, joissa signaalia pitää suojata hankalissa kohinaolosuhteissa.

Pieni tehonkulutus mahdollistaa sen, että 4x5-milliseen QSOP-koteloon pakattua lähetintä voidaan ajaa 60 milliampeerin virralla ja täydellä datanopeudella ilman, että komponentti ylikuumenee. Tämä myös helpottaa piirikortin kokoonpanoa.

Kotelo- ja lämpötila-alueesta riippuen ohjaimet maksavat volyymeissä 3,79-4,79 dollaria kappale. Lisätietoja löytyy Intersilin sivuilta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template