JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Siemens ilmoittaa ostavansa hollantilaisen TASS Internationalin. TASS on 200 työntekijän ja liikevaihdoltaan noin 27 miljoonan euron yritys, joka tuo ADAS-järjestelmien ja robottiautojen simulointityökalut osaksi Siemensin PLM Software -divisioonan tarjontaa.

Kauppa voidaan nähdä jatkoksi Siemensin viime vuoden ostokselle, jossa se osti elektroniikan suunnittelutyökaluista tunnetun Mentor Graphicsin. Mentorin tuoteportfolio kattaa laajasti myös sulautettujen ohjelmistojen ja autoelektroniikan järjestelmien työkaluja.

Verkottunut, itsestään ajava ja ympäristöään havainnoiva ajoneuvo on elektroniikkajärjestelmä, jonka suunnittelu turvalliseksi edellyttää yhtenäistä työkalu- ja ohjelmistoalustaa, Siemens perustelee.

TASSin valikoimista löytyy esimerkiksi PreScan-ohjelmisto, jolla voidaan simuloida monimutkaisia liikenneolosuhteita ja virtuaalisesti validoida autoihin kehitettyjä järjestelmiä.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template