JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Siemens ilmoittaa ostavansa hollantilaisen TASS Internationalin. TASS on 200 työntekijän ja liikevaihdoltaan noin 27 miljoonan euron yritys, joka tuo ADAS-järjestelmien ja robottiautojen simulointityökalut osaksi Siemensin PLM Software -divisioonan tarjontaa.

Kauppa voidaan nähdä jatkoksi Siemensin viime vuoden ostokselle, jossa se osti elektroniikan suunnittelutyökaluista tunnetun Mentor Graphicsin. Mentorin tuoteportfolio kattaa laajasti myös sulautettujen ohjelmistojen ja autoelektroniikan järjestelmien työkaluja.

Verkottunut, itsestään ajava ja ympäristöään havainnoiva ajoneuvo on elektroniikkajärjestelmä, jonka suunnittelu turvalliseksi edellyttää yhtenäistä työkalu- ja ohjelmistoalustaa, Siemens perustelee.

TASSin valikoimista löytyy esimerkiksi PreScan-ohjelmisto, jolla voidaan simuloida monimutkaisia liikenneolosuhteita ja virtuaalisesti validoida autoihin kehitettyjä järjestelmiä.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template