JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Linux Foundation on tehnyt yhdessä Dicen kanssa kyselytutkimuksen avoimeen lähdekoodin työpaikoista. Pääviesti on osaajien palkkaamisen vaikeus, sillä koodin osaajia ei yksinkertaisesti löydy tarpeeksi.

Näin sanoi peräti 90 prosenttia haastatelluista 280 henkilöstöpäälliköstä ja 1800 koodaajasta. 67 prosenttia rekrytoijista sanoo palkkaavansa seuraavan puolen vuoden aikana enemmän avoimen koodin osaajia kuin muita ammattilaisia.

Mukana olleista yrityksistä 47 prosenttia on valmis maksamaan työntekijöille, jotka haluavat kouluttautua sertifioiduiksi avoimen koodin osaajiksi.

Raportin voi ladata ilmaiseksi Linux Foundationin sivuilta.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template