JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Japanilainen Taiyo Yuden on esitellyt kolme uutta Bluetooth 5 -standardia tukevaa moduulia. Joukossa on maailman tähän asti pienin bluetooth-moduuli, johon on integroitu myös antenni.

Uutuuksista EYSHCNZWZ-moduuli on mitoiltaan 9,6 x 12,9 x 2 milliä, EYSHJNZWZ 5,1 x 11,3 x 1,3 milliä ja EYSHSNZWZ 3,25 x 8,55 x 0,9 milliä. Japanilaisyrityksen mukaan ne ovat ihanteellisia ratkaisuja esimerkiksi langattomiin kuulokkeisiin, älypuhelimen oheislaitteisiin ja puettavaan elektroniikkaan.

Pienimmän eli EYSHSNZWZ-moduulin toteutuksessa on hyödynnetty uutta rakennetta, jonka ansiosta sen koko on puristettu noin kolmasosaan perinteiseen antennilla varustettuun moduuliin verrattuna.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template