JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Japanilainen Taiyo Yuden on esitellyt kolme uutta Bluetooth 5 -standardia tukevaa moduulia. Joukossa on maailman tähän asti pienin bluetooth-moduuli, johon on integroitu myös antenni.

Uutuuksista EYSHCNZWZ-moduuli on mitoiltaan 9,6 x 12,9 x 2 milliä, EYSHJNZWZ 5,1 x 11,3 x 1,3 milliä ja EYSHSNZWZ 3,25 x 8,55 x 0,9 milliä. Japanilaisyrityksen mukaan ne ovat ihanteellisia ratkaisuja esimerkiksi langattomiin kuulokkeisiin, älypuhelimen oheislaitteisiin ja puettavaan elektroniikkaan.

Pienimmän eli EYSHSNZWZ-moduulin toteutuksessa on hyödynnetty uutta rakennetta, jonka ansiosta sen koko on puristettu noin kolmasosaan perinteiseen antennilla varustettuun moduuliin verrattuna.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template