JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Mitä tehdä, jos tuote ei käy kaupaksi? Silloin joudutaan laittamaan tavara alelaariin. Microsoft on nyt tehnyt näin Alcatelin IDOL 4S -mallille. Alunperin laite tuotiin myytiin 470 eurolla, mutta Microsoft myi sitä verkkokaupassaan 199 dollarilla.

Alle 200 taalan hinta on itse asiassa todella alhainen, sillä IDOL 4S:n ominaisuudet ovat kovaa luokkaa. Prosessori on tehokas Snapdragon 820, näyttö on FullHD-tasoinen 5,5 tuuman AMOLED-ruutu. Työmuistia on 4 gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua.

Laite on myös pakattu täyteen antureita ja radioita. Lisäksi samaan pakettiin kuuluu VR-lasit.

Tällä hetkellä laite on Microsoftin verkkokaupassa loppuunmyyty, eikä se tällä hinnalla ole ihme. Voi olla, että kyse on samalla viimeisestä Windows 10 -älypuhelimesta, joka tuotiin markkinoille ylipäätään.

Lisätietoja täällä.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template