JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Mitä tehdä, jos tuote ei käy kaupaksi? Silloin joudutaan laittamaan tavara alelaariin. Microsoft on nyt tehnyt näin Alcatelin IDOL 4S -mallille. Alunperin laite tuotiin myytiin 470 eurolla, mutta Microsoft myi sitä verkkokaupassaan 199 dollarilla.

Alle 200 taalan hinta on itse asiassa todella alhainen, sillä IDOL 4S:n ominaisuudet ovat kovaa luokkaa. Prosessori on tehokas Snapdragon 820, näyttö on FullHD-tasoinen 5,5 tuuman AMOLED-ruutu. Työmuistia on 4 gigatavua ja tallennustilaa 64 gigatavua.

Laite on myös pakattu täyteen antureita ja radioita. Lisäksi samaan pakettiin kuuluu VR-lasit.

Tällä hetkellä laite on Microsoftin verkkokaupassa loppuunmyyty, eikä se tällä hinnalla ole ihme. Voi olla, että kyse on samalla viimeisestä Windows 10 -älypuhelimesta, joka tuotiin markkinoille ylipäätään.

Lisätietoja täällä.

 
 

Tämä on seuraava askel piiritekniikassa: eFPGA

On selvää, että puolijohdealalla keskitytään vihdoin kasvavaan valikoimaan teknologioita, jotka prosessigeometrian kutistamisen sijaan katsovat uusia järjestelmäarkkitehtuureita ja käytettävissä olevan piin parempaa käyttöä uusien piiri- laite- ja kotelointisuunnittelun konseptien kautta. Kun astumme uudelle aikakaudelle, seuraava looginen askel näyttää olevan FPGA-piirin ja prosessorin eli CPU:n yhdistäminen: sulautettu FPGA.

Lue lisää...

CMOS-anturi valtaa konenäön

Vaikka CCD-kuvakennot saattavat edelleen olla välttämättömiä joissakin erikoissovelluksissa, CMOS-pohjaiset kuva-anturit valtaavat konenäkösovelluksia kiihtyvään tahtiin. Ne tuovat teollisuuden kuvannusjärjestelmiin uuden luokan suorituskykyä ja toiminnallisuutta.

Lue lisää...
 
 

ny template