JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Windowsin osuus tietokoneiden käyttöjärjestelmissä putosi elokuussa 90,7 prosenttiin. Isompi uutinen on se, että Netmarketsharen lukujen mukaan linux-käyttäjien osuus nousi 3,37 prosenttiin. Linuxin kasvu oli nopeinta viimeiseen vuoteen.

Samalla Apple MacOS-käyttäjien määrä pieneni reilusta kuudesta prosentista 5,94 prosenttiin. Analyytikoiden mukaan näyttää siltä, että Windowsista on nyt liikettä linuxiin, eikä MacOS-puolelle.

Windowsin osuus on toki edelleen massiivinen eli yli 90 prosenttia. Microsoftin huolena on se, että Windows 10 ei edelleenkään yleisty yhtiön toivomalla vauhdilla. Heinäkuun lopulla sen osuus Windows-käyttäjistä oli 27,6 prosenttia. Windows 7:n osuus oli edelleen lähes 50 prosenttia, tarkalleen 48,9 prosenttia.

Windows XP:tä Microsoft on yrittänyt tappaa aktiivisesti jo pidempään, mutta silti tämä vanha alusta löytyy edelleen joka kuudennestatoista Windows-koneesta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template