JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Androidin 8.0-versiossa eli Oreossa on raporttien mukaan ikävä bugi. Moni raportoi mobiilidatan käytön kasvaneen merkittävästi Oreoon päivittämiseen jälkeen. Google työstää jo korjausta ongelmaan.

Reddit-palveluun lähetettyjen viestien mukaan Oreon kehittäjäasetuksissa on kohta, josta mobiilidatan voi asettaa aina päälle. Näin laite käyttää mobiilidataa vaikka se olisi kytketty wifi-verkkoon.

Bugi on harmillinen monessa maassa, jossa mobiilidatalla on kuukausirajoitus. Piikki datankäytössä voi johtaa nopeasti siihen, että kuukauden saldo on käytetty. Suomalaiskansallinen vapaa mobiilidata ei ole kovinkaan yleinen käytäntö maailmalla.

Ikävä ongelma ei onneksi ole kohdannut vielä kovin monia, sillä Oreo on ollut saatavilla hyvin harvoihin malleihin toistaiseksi. Googlen kannalta on toki tärkeää korjata ominaisuus ennen kuin laaja jakelu esimerkiksi uusiin Nokia-malleihin alkaa.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template