JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Androidin 8.0-versiossa eli Oreossa on raporttien mukaan ikävä bugi. Moni raportoi mobiilidatan käytön kasvaneen merkittävästi Oreoon päivittämiseen jälkeen. Google työstää jo korjausta ongelmaan.

Reddit-palveluun lähetettyjen viestien mukaan Oreon kehittäjäasetuksissa on kohta, josta mobiilidatan voi asettaa aina päälle. Näin laite käyttää mobiilidataa vaikka se olisi kytketty wifi-verkkoon.

Bugi on harmillinen monessa maassa, jossa mobiilidatalla on kuukausirajoitus. Piikki datankäytössä voi johtaa nopeasti siihen, että kuukauden saldo on käytetty. Suomalaiskansallinen vapaa mobiilidata ei ole kovinkaan yleinen käytäntö maailmalla.

Ikävä ongelma ei onneksi ole kohdannut vielä kovin monia, sillä Oreo on ollut saatavilla hyvin harvoihin malleihin toistaiseksi. Googlen kannalta on toki tärkeää korjata ominaisuus ennen kuin laaja jakelu esimerkiksi uusiin Nokia-malleihin alkaa.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
 
 

ny template