JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Teollisuuden sulautetuissa korteissakin tarvitaan yhä nopeampia verkkoyhteyksiä. Saksalainen congatec on esitellyt tyypin 7 COM Express -kortin, joka tukee peräti 10 gigabitin ethernet-yhteyttä. Aiemmin vastaavaa ei ole sulautetuissa korteissa nähty.

Uusi Type 7 -kortti ei korvaa vanhaa Type 6 -nastoitusta, vaan siinä kaikki audio- ja videoliitännät on korvattu 10 GbE-liitännällä. Silti kortti pysyy tehobudjetiltaan alle 20 watissa.

Nopealla ethernetillä varustetun kortin sovelluskohteet löytyvät congatecin mukaan erilaisista verkko- ja yhdyskäytävälaitteista, Teollisuus 4.0 -laitteista ja tallennusjärjestelmistä.

congatecin tyypin 7 kortti perustuu Intelin Xeon D -prosessoriin. Kortin formaatti tukee pian valmistuvaa CoM-standardin (Computer-on-Module) 3.0-laajennusta. Siinä korteille on määritelty neljä eri fyysistä kokoa ja kolme nastoitusvaihtoehtoa.

Lisätietoja uudesta formaatista löytyy congatecin sivuilta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template