JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Shonin-niminen yritys on hakemassa rahoitusta laitteelle, jolle ei ideaalimaailmassa pitäisi olla tarvetta. Streetcam on henkilökohtainen turvakamera, jolla ikäviä tilanteita voi välittömästi tallentaa pilveen. Kameran suosio kertoo ikävällä tavalla, että sille on iso sosiaalinen tilaus.

Shonin hakee Kickstarter-kampanajssa kamerallee 30 000 dollarin rahoitusta. Tällä hetkellä kasassa on lähes 300 000 dollaria. Tukijoille kamerat lähtevät helmikuussa 150 taalan hintaan.

Kamera toimii versiosta riippuen joko wifi- tai LTE-yhteydellä. Wifillä materiaali menee pilveen kännykän verkkoyhteyden kautta. Kamera tallentaa näkymäänsä aina sisäiselle SD-kortille, mutta erillisellä näpäytyksellä materiaali menee myös pilveen.

LTE-verkkoa kamera käyttää, jos siihen liittää dataliikenteellä varustetun SIM-kortin. Pilveen voidaan siirtää videota 720p-resoluutiolla. Paikallisesti kamera tallentaa 1020p-tasoista kuvaa.

Lisätietoa Kickstarterista.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template