JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Apple julkistaa uusia tuotteita huomenna illalla Suomen aikaa ja joukossa on uusi iPhone-älypuhelin, tiettävästi mallimerkinnältään X. Verkkoon livahtaneiden tietojen mukaan iPhone X:ssä on kuusiytiminen A11-fuusioprosessori.

Edellisissä malleissa eli iPhone 7:ssa ja 7 Plussassa prosessorimalli oli A10. Siinä oli kaksi suuremmalla kellotaajuudella operoivaa tehoydintä sekä kaksi hitaampaa, mutta selvästi vähemmän tehoa kuluttavaa ydintä.

A11 lisää nopeampien prosessorien lukumäärän neljään. Esimerkiksi iPad Pro -tabletissa prosessorikonfiguraatio on 3+3, minkä perusteella uusi iPhone olisi tehokkaampi laite omalla 4+2 -mallillaan.

Applen sisältä vuotaneiden tietojen mukaan huomenna esitellään myös edullisempi versio uudesta puhelimesta. Sen mallimerkintä olisi iPhone 8. Huomenna illalla tämä kaikki selviää.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template