JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Kiinalainen Huawei on onnistunut Euroopassa erinomaisesti ja Suomessa erityisesti. Huippuhyvin myyvää lippulaivaa ei ole, mutta laaja valikoima edullisia ja keskihintaisia löytyy. Nyt samoille apajille pyrkivät Sony ja Samsung.

Tämä näkyy jo markkinoilla, sanoo tutkimuslaitos Kantar. Touko-heinäkuussa Android-puhelimien markkinaosuus kasvoi Euroopassa 2,8 prosenttiyksikköä ja nopein nousija oli nimenomaan Sony.

Sony teki vuonna 2015 muutoksen strategiassaan ja yritti parantaa tulostaan panostamalla premium-laitteisiin. Kantarin mukaan yritys epäonnistui. Laitteet olivat alitehoisia ja väärin asemoituja markkinoilla. Nyt strategia on käännetty keskihintaluokkaan ja tulokset ovat parempia.

Kesällä Huawein markkinaosuus putosi jo Espanjassa ja Iso-Britanniassa. Toisilla markkinoilla, kuten Sakassa ja Italiassa, kasvu jatkui. Tämän ansiosta Huawei kasvatti vuoden aikana markkinaosuutensa Euroopassa 14,6 prosenttiin.

Muutoin tilanne on aika lailla ennallaan. Applen iPhonen hallussa on noin kolmannes markkinoista USA:ssa ja Japanissa, ja alle viidennes Kiinassa ja Euroopassa. Muut myytävät laitteet ovat Androidia. Windows on lähestulkoon kadonnut kaikilta markkinoilta.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template