JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Linear Technology on esitellyt uuden mikromoduuliksi pakatun regulaattorin, joka on selvästi sen aiempia ja kilpailevia ratkaisuja pienempi. LTM8065 on kooltaan vain 6,25 x 6,25 x 2,32 milliä. Tämä on noin puolet vastaavien tarjolla olevien moduulien koosta.

Regulaattori on tarkoitettu hankaliin teollisuuden, mittauksen ja testauksen, lääketieteen, teollisuusautomaation ja ilmailun sovelluksiin. Se tuottaa 0,97-18 voltin lähdön laajasta 3,4-40 voltin syöttöjännitteestä.

Mikromoduuli syöttää jatkuvaa 2,5 ampeerin virtaa, ja kykenee 3,5 ampeerin syöttöpiikkiin. Kytkentätaajuus on valikoitavissa 200 kilohertsin ja 3 megahertsin välillä.

Regulaattori tarvitsee kylkeensä vain kaksi 0805-kokoista kondensaattoria ja kaksi 0603-kokoista resistoria. Näin LTM8065-kytkinratkaisu vie tilaa vain sata neliömilliä. Tämä on puolet mitään tällä hetkellä tarjolla olevaa ratkaisua vähemmän.

Lisätietoja löytyy Linearin tuotesivuilta.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template