JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Linear Technology on esitellyt uuden mikromoduuliksi pakatun regulaattorin, joka on selvästi sen aiempia ja kilpailevia ratkaisuja pienempi. LTM8065 on kooltaan vain 6,25 x 6,25 x 2,32 milliä. Tämä on noin puolet vastaavien tarjolla olevien moduulien koosta.

Regulaattori on tarkoitettu hankaliin teollisuuden, mittauksen ja testauksen, lääketieteen, teollisuusautomaation ja ilmailun sovelluksiin. Se tuottaa 0,97-18 voltin lähdön laajasta 3,4-40 voltin syöttöjännitteestä.

Mikromoduuli syöttää jatkuvaa 2,5 ampeerin virtaa, ja kykenee 3,5 ampeerin syöttöpiikkiin. Kytkentätaajuus on valikoitavissa 200 kilohertsin ja 3 megahertsin välillä.

Regulaattori tarvitsee kylkeensä vain kaksi 0805-kokoista kondensaattoria ja kaksi 0603-kokoista resistoria. Näin LTM8065-kytkinratkaisu vie tilaa vain sata neliömilliä. Tämä on puolet mitään tällä hetkellä tarjolla olevaa ratkaisua vähemmän.

Lisätietoja löytyy Linearin tuotesivuilta.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template