JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yhä useammassa kannettavassa tietokoneessa käytetään kosketusnäyttöä, koska Windows 10 tukee sitä. HP on nyt esitellyt toisen polven Spectre 13 -läppärit, joihin kuuluu maailman ohuin kosketusnäytöllinen kannettava tietokone.

Kosketus vaatii sen verran elektroniikkaa, ettei kosketusnäytöllinen kone voi olla maailman ohuin. HP on silti saanut Spectre 13 -läppärinsä vain 10,4 millin paksuiseksi.

HP:n uutuuksissa on erittäin laadukkaat näytöt, jotka erottelevat pikseleitä 4K-tarkkuudella. 13,3 tuuman ruudulla tämä tarkoittaa erittäin tiheää pikseliväliä. Yhtiö kehuu myös akku- ja lataustekniikalla. täysi akku riittää 11,5 tunnin työskentelyyn ja pikalatauksella akku täyttyy puolilleen jo 30 puolen tunnin virransyötöllä.

Muuten PC-koneista on nykyään hankala kiinnostua. Prosessorit ovat tietysti Intelin kahdeksannen polven Core-sarjaa, keskusmuistia saa jopa 16 gigatavua ja SSD-tallennustilaa halutessaa jopa teratavun verran.

Sekä Spectre 13 että samaan aikaan esitelty Spectre x360 -hybridikannettava tulevat myyntiin Euroopassa marraskuussa. Hinnat ovat 1599 ja 1299 euroa.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template