JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yhä useammassa kannettavassa tietokoneessa käytetään kosketusnäyttöä, koska Windows 10 tukee sitä. HP on nyt esitellyt toisen polven Spectre 13 -läppärit, joihin kuuluu maailman ohuin kosketusnäytöllinen kannettava tietokone.

Kosketus vaatii sen verran elektroniikkaa, ettei kosketusnäytöllinen kone voi olla maailman ohuin. HP on silti saanut Spectre 13 -läppärinsä vain 10,4 millin paksuiseksi.

HP:n uutuuksissa on erittäin laadukkaat näytöt, jotka erottelevat pikseleitä 4K-tarkkuudella. 13,3 tuuman ruudulla tämä tarkoittaa erittäin tiheää pikseliväliä. Yhtiö kehuu myös akku- ja lataustekniikalla. täysi akku riittää 11,5 tunnin työskentelyyn ja pikalatauksella akku täyttyy puolilleen jo 30 puolen tunnin virransyötöllä.

Muuten PC-koneista on nykyään hankala kiinnostua. Prosessorit ovat tietysti Intelin kahdeksannen polven Core-sarjaa, keskusmuistia saa jopa 16 gigatavua ja SSD-tallennustilaa halutessaa jopa teratavun verran.

Sekä Spectre 13 että samaan aikaan esitelty Spectre x360 -hybridikannettava tulevat myyntiin Euroopassa marraskuussa. Hinnat ovat 1599 ja 1299 euroa.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template