JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Yhä useammassa kannettavassa tietokoneessa käytetään kosketusnäyttöä, koska Windows 10 tukee sitä. HP on nyt esitellyt toisen polven Spectre 13 -läppärit, joihin kuuluu maailman ohuin kosketusnäytöllinen kannettava tietokone.

Kosketus vaatii sen verran elektroniikkaa, ettei kosketusnäytöllinen kone voi olla maailman ohuin. HP on silti saanut Spectre 13 -läppärinsä vain 10,4 millin paksuiseksi.

HP:n uutuuksissa on erittäin laadukkaat näytöt, jotka erottelevat pikseleitä 4K-tarkkuudella. 13,3 tuuman ruudulla tämä tarkoittaa erittäin tiheää pikseliväliä. Yhtiö kehuu myös akku- ja lataustekniikalla. täysi akku riittää 11,5 tunnin työskentelyyn ja pikalatauksella akku täyttyy puolilleen jo 30 puolen tunnin virransyötöllä.

Muuten PC-koneista on nykyään hankala kiinnostua. Prosessorit ovat tietysti Intelin kahdeksannen polven Core-sarjaa, keskusmuistia saa jopa 16 gigatavua ja SSD-tallennustilaa halutessaa jopa teratavun verran.

Sekä Spectre 13 että samaan aikaan esitelty Spectre x360 -hybridikannettava tulevat myyntiin Euroopassa marraskuussa. Hinnat ovat 1599 ja 1299 euroa.

 
 

Pelottaako kuvien varmuuskopiointi verkkoon? Harkitse omaa pilveä

Viime vuonna otettiin huikeat 1,2 biljoonaa eli 1200 miljardia digitaalista valokuvaa1, joista noin 85 prosenttia älypuhelimilla. Kuvat säilyttävät muistojamme, jotta voimme palata myöhemmin niihin hetkiin, jotka muovaavat elämäämme ja kertovat tarinoitamme perheellemme ja ystävillemme. Puhelimen kadottaminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös näiden arvokkaiden muistojen hukkaamista. Niinpä on ehdottoman tärkeää varmistaa, että niistä on varmuuskopio.

Lue lisää...

Jokaiselle sopiva kuulolaite suoraan kaupasta

Lukulaseja on ollut vapaasti saatavissa käsikaupassa ikänäön vaivaamille kuluttajille, jotka ovat halunneet nopean ratkaisun näköpulmiinsa ilman optikolla käyntiä. Moni lievää tai keskivaikeaa kuulovauriota kokeva kuluttaja olisi mielissään, jos omaan vaivaan löytyisi yhtä nopeasti ratkaisu. Ainakin Yhdysvalloissa ollaankin määrittelemässä lainsäädännöllä uutta laiteluokkaa, joka mahdollistaisi kuulolaitteiden reseptivapaan käsikaupan (OTC, Over-The-Counter). Iso haaste on, miten tällainen kuulolaite saadaan jokaiselle käyttäjälle sopivaksi?

Lue lisää...
 
ETN_fi First truly black solar modules roll off industrial production line @AaltoUniversity https://t.co/ym11lOA2lL
ETN_fi Telian toimitusjohtaja: 5G-datassa kokeillaan uusia hintamalleja https://t.co/we8ryxGl4D @teliafinland
ETN_fi Nova 3 myyntiin Suomessa: Huawei tuo nyt tekoälyn massoille @HuaweiMobileFI https://t.co/uwv9v16tIF
ETN_fi Suomalainen kiihtyvyysanturi elää ja voi hyvin. Murata Electronics laajentaa Vantaalla: jopa 200 uutta työpaikkaa.… https://t.co/K9xs1ZcMQG
 
 

ny template