JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Google esitteli eilen koko joukon uusia laitteita, kuten Pixel 2 -älypuhelimet. Päivänvalon näki myös Googlen uusi läppäri. Pixelbook on tehokas, laadukas monitoimiläppäri, joka haastaa vakavasti Windows-kannettavat, ainakin peruskäytössä.

Raudaltaan Pixelbook on hieno. Kilon painoinen laite on vain 10,3 milliä paksu. Sisältä löytyy Core i5- tai i7-sarjan prosessori, 8 gigatavua RAM-muistia, 128-512 gigatavua SSD-tallennustilaa, ja 10 tunnin työskentelyyn riittävä akku. 12,3-tuumainen näyttö erottelee 2400 x 1600 pistettä.

Chromebookin vanhat edut ovat ennallaan. Laite käynnistyy nopeammin kuin mikään muu läppäri. Sovellukset ovat aina verkossa. Tietoturva on aina kunnossa. Android-sovelluksia voi ajaa kuten tabletilla.

Voi hyvin sanoa, että Pixelbookin myötä Chrome OS kasvoi aikuiseksi. Ainoa kysymys liittyy hintaan: onko kuluttajalla tarvetta yli tonnin hintaiselle Chrome OS -laitteelle?

Näkemättä laitetta olisi taipuvainen sanomaan, että on. Pixelbookilla voi tehdä kaiken, mitä normaali kuluttaja haluaa. Laite on kuitenkin selvästi tarkoitettu myös yrityskäyttöön. Piti Googlesta tai ei, Pixelbook on osa kehitystä, jossa Windowsin valta-asema hiljalleen murtuu.

 
 

Näin lataat sähköauton turvallisesti kotipistorasiasta

Sähköautoiluun liittyy paljon ennakkoluuloja ja virheellisiä käsityksiä. Yksi näistä liittyy sähköauton lataamiseen: voiko sähköauton ladata tavallisesta kotitalouspistorasiasta, vai pitääkö sähköauton ostajan ehdottomasti ostaa ja asennuttaa erillinen latauslaite? Molempia mielipiteitä esiintyy, ja totuus on tältä väliltä: tavallisesta pistorasiasta voi hyvin ladata, kunhan muistaa muutaman turvallisuusseikan.

Lue lisää...

UPS on tärkeä osa datan tallennusta

Innovatiiviset UPS-suunnittelutekniikat tuovat sekä paremman tehokkuuden että suorituskykyä.

Lue lisää...
 
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
ETN_fi You dont need code to create an Android app. It can be done on Simulink and MATLAB models. See Antti Löytynoja at E… https://t.co/VJzXEfJoOM
ETN_fi See the @MinimaProcessor presentation at ECF18: https://t.co/m1znHqgj2E
ETN_fi Cut the power in IoT processors. @MinimaProcessor at Embedded Conference Finland 2018.
ETN_fi LTE-broadcast sopii autojen V2X-yhteyksiin. https://t.co/F8IgZpVhis
 
 

ny template