JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Applen uusinta älykelloa hehkuttiin jokin aika sitten sillä, että se osaa itsekin liittyä LTE-verkkoon. No, Android-leirissäkin tämä on olut mahdollista. Ja tarjonta myös kasvaa, kuten Laipac Technologyn joukkorahoituksella syntyvä LooK Watch osoittaa.

LooK Watch toimii tosin ”vain” GSM- ja 3G-verkoissa. Sen lisäksi Android 5.1:n pyörittämä laite tukee wifi-, buetooth- ja tottakai GPS-yhteyksiä. 1,39 tuuman AMOLED-näyttö on safiiripäällystetty ja erottelee 400 x 400 pikseliä.

Kellolle haettiin 50 000 dollarin rahoitusta lokakuun loppuun mennessä. Tavoite täyttyi parissa päivässä. Ehkäpä kellossa houkuttelee se, että se voi – rajoituksin toki – korvata älypuhelimen vaikkapa juoksulenkillä tai muissa harrastuksissa.

Laipac tarjoaa useita itse koodaamiaan sovelluksia kelloonsa. Kellossa on myös erillinen SOS-hätänappi, joka hälyttää sijainnin suoraan hätäkeskukseen. Yhden kellon saa 214 dollarilla. Toimituksia luvataan ensi helmikuussa.

 
 

Tekoäly mullistaa seuraavaksi kuvantunnistuksen yrityskäytössä

Älykäs karttapalvelu, joka ohjaa kiertämään ruuhkat ja tietyöt, on meille jo itsestäänselvyys. Viime vuoden lopulla tekoälyn avulla toteutettu Google Translate -käännöspalvelun uudistus oli puolestaan huima loikka, jonka myötä suomenkielistenkin tekstien kääntäminen alkaa jo tuottaa hämmentävän laadukkaita lopputuloksia. Jopa reaaliaikainen kääntäminen suoraan korvakuulokkeisiin on nyt mahdollista.

Lue lisää...

Laadukas käyttöliittymä ja pitkä akunkesto – mahdoton yhtälö?

Myös puettaviin laitteiin halutaan näyttävä käyttöliittymä animaatioineen, mutta voiko sellaisen toteuttaa pienellä akulla varustetussa laitteessa? Toshiba Electronics Europen uudella TZ1200-prosessorilla se onnistuu.

Lue lisää...
 
ETN_fi It is too early for facial recognition, says Huawei. See https://t.co/Pxuuz2HAtD @HuaweiMobileFI
ETN_fi Internet of Things? Or Internet of Moving Things? See https://t.co/tZGo47BeC4 @mcubemems
ETN_fi Wifi-verkkojen WPA2-salaus murrettu. https://t.co/NO8bmrjyAp @viest_virasto
ETN_fi Huawei Mate 10 is not a smart phone. It is an intelligent machine. https://t.co/MbW3ec5Sje @HuaweiMobileFI
ETN_fi Huawei lanseeraa Mate 10- huippumallin Münchenissä. Kiinalaisvalmistajan ensimmäinen malli, joka hyödyntää paikalli… https://t.co/5RPybKzmd2
 
 

ny template