JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

Piilaaksolainen mCube on julkistanut uusimman älykkään kiihtyvyysanturinsa, joka on tarkoitettu älypuhelimiin, sekä puettaviin ja IoT-laitteisiin. MC3451-anturi tuo laitteisiin esimerkiksi nopeuden seurannan ja eleiden tunnistuksen ilman, että se rasittaa sovellusprosessoria.

mCuben MC34xx-sarjan kiihtyvyysanturit perustuvat yhtiön omaan monoliittiseen 3D-rakenteeseen. Siinä piirille on integroitu oma FIFO-osansa, jota voidaan käyttää myös logiikkatoimintoihin.

MC3451-anturin muistiin on tallennettu algoritmit, joiden avulla se kykenee mittaamaan liikkeen nopeuttaa jopa 95 prosentin tarkkuudella. Anturin sisältämä älypuhelin voi seurata liikettä puhelun aikana ja erilaisissa ympäristöissä ja liikkeessä (autossa, metrojunassa tai hississä).

mCuben mukaan nopeuden seuranta on tulossa standarditoiminnoksi älypuhelimissa ja älykelloissa. Yhtiö itse kutsuu tätä kehitystä ”liikkuvien esineiden internetiksi” eli IoMT:ksi. Nopeusmittarin lisäksi MC3451-anturi mahdollistaa esimerkiksi näytön kirkkauden säätämisen eleiden avulla.

Anturi on pakattu 2x2-milliseen LGA-koteloon. Piiri on tulossa näytteiksi vielä vuoden viimeisen neljänneksen aikana.

 
 

LTE-mikroverkot tuovat yhteydet jopa kaivokseen

Erityisesti teollisuuden tarpeisiin sopivat LTE-mikroverkot ovat vähitellen siirtymässä pilottikohteista tuotantokäyttöön. Teknologia tarjoaa teollisuudelle uudenlaisia mahdollisuuksia, hyvää käytettävyyttä ja vahvaa tietoturvaa.

Lue lisää...

Koko järjestelmää voidaan simuloida kerralla

Simulointi on perusedellytys monimutkaisen järjestelmän onnistuneelle suunnittelulle, kehittämiselle ja testaamiselle. Yhdistämällä Wind Riverin Simicsin kaltainen tietokoneen simulointiohjelmisto fyysisen järjestelmän ja ympäristön simulaatioon voidaan koko järjestelmän kattavia testejä ajaa täysin automaattisesti niin usein kuin halutaan.

Lue lisää...
 
ETN_fi Thaimaan luolapelastusoperaatiossa käytettiin MaxMesh-verkkotekniikkaa, joka perustui Analog Devicesin AD9364-piire… https://t.co/eVFbYcblRg
ETN_fi Älä käytä verkkopankkia julkisilla laitteilla tai wifillä! https://t.co/oghm4QvzPj
ETN_fi Tämän takia Linux ei valtaa työpöytiä https://t.co/GmLMkZ7C1q
ETN_fi The 1st ever ETNdigi is out! Ensimmäinen ETNdigi ilmestyi – lue vankka paketti IoT-tekniikasta https://t.co/AeNPCRgufC
ETN_fi What is Mindsphere IoT by Siemens?. Ilmari Veijola explains at ECF2018. https://t.co/PczsxwpCO4 @SiemensSuomi @ETN_fi
 
 

ny template