JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Piilaaksolainen mCube on julkistanut uusimman älykkään kiihtyvyysanturinsa, joka on tarkoitettu älypuhelimiin, sekä puettaviin ja IoT-laitteisiin. MC3451-anturi tuo laitteisiin esimerkiksi nopeuden seurannan ja eleiden tunnistuksen ilman, että se rasittaa sovellusprosessoria.

mCuben MC34xx-sarjan kiihtyvyysanturit perustuvat yhtiön omaan monoliittiseen 3D-rakenteeseen. Siinä piirille on integroitu oma FIFO-osansa, jota voidaan käyttää myös logiikkatoimintoihin.

MC3451-anturin muistiin on tallennettu algoritmit, joiden avulla se kykenee mittaamaan liikkeen nopeuttaa jopa 95 prosentin tarkkuudella. Anturin sisältämä älypuhelin voi seurata liikettä puhelun aikana ja erilaisissa ympäristöissä ja liikkeessä (autossa, metrojunassa tai hississä).

mCuben mukaan nopeuden seuranta on tulossa standarditoiminnoksi älypuhelimissa ja älykelloissa. Yhtiö itse kutsuu tätä kehitystä ”liikkuvien esineiden internetiksi” eli IoMT:ksi. Nopeusmittarin lisäksi MC3451-anturi mahdollistaa esimerkiksi näytön kirkkauden säätämisen eleiden avulla.

Anturi on pakattu 2x2-milliseen LGA-koteloon. Piiri on tulossa näytteiksi vielä vuoden viimeisen neljänneksen aikana.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template