JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Useimmilla uusilla älypuhelimilla voidaan maksaa ostoksia lähimaksamisen ja NFC-tekniikan avulla. STMicroelectronics on nyt esitellyt minikokoisen, käyttövalmiin NFC-moduulin, jolla lähimaksaminen voidaan tuoda myös erilaisiin puettaviin elektroniikkalaitteisiin.

Yhtiön mukaan ST53G on ainutlaatuinen moduulimarkkinoilla. Samassa paketissa on sekä NFC-radio että NESCRYPT-turvasiru 4x4 millin kotelossa. Lisäksi ST:n omalla boosteNFC-tekniikalla radion kantama on parempi, mikä tarkoittaa luotettavampaa yhteyttä maksupäätteeseen.

Moduuli tulee kaikkia lähimaksamisen standarditekniikoita. Se on yhteensopiva esimerkiksi EMVCo- ja MIFARE-standardien kanssa. Mikro-ohjaimelle on esiasennettu Visa-, Mastercard- ja JCB-sertifioidut pankkisovellukset

ST:n mukaan moduulin volyymituotanto alkaa ensi vuoden alkupuolella. Radion hyvän suorituskyvyn ansiosta laitevalmistaja voi etsata antennin suoraan piirikortille, mikä alentaa merkittävästi tuotantokustannuksia.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template