JavaScript is currently disabled.Please enable it for a better experience of Jumi.

logotypen

Kiinalainen ZTE on esitellyt uuden älypuhelimen, jonka iso erikoisuus on sen, että siinä on kaksi 5,2-tuumaista teräväpiirtonäyttöä. Samaa on yritetty aiemminkin ja silloin yritys päättyi surkeaan epäonnistumiseen. Ehkä ZTE onnistuu paremmin?

Vuonna 2011 Kyocera esitteli ensimmäisen tuplanäyttöpuhelimen. Laitetta myytiin Echo-nimellä, mutta aika pian tämä kaiku vaimeni, kun ostajat eivät siitä innostuneet.

ZTE:n Axon M on oikeastaan keskitasoinen älypuhelin. 20 megapikselin yksikennoinen kamera, vuoden vanha Snapdragon 810 -prosessori, 4 + 64 gigatavua muistia ja Android 7 ei ole mitään, mitä markkinoilta ei olisi löytynyt jo pitkän aikaa.

Laitteessa on 3180 milliampeeritunnin akku, mikä herättää kyllä arveluja akkukestosta, sillä näyttö on yksi älypuhelimen energiasyöpöimmistä komponenteista. Kaksi näyttöä merkitsee tuplarasitusta akulle. ZTE lupaa 28,7 tunta puheaikaa, mutta mitä videon näyttäminen molemmille ruuduilla tarkoittaa akun kannalta, jää auki.

Toisen näytön istuttaminen laitteen ja saranan taakse tuo toki monenlaisia uusai käyttötapoja. Vaaka-asennossa kaksi ruutua leviää isoksi pelialustaksi. Tällöin sovelluksesta käytetään tablettiversiota, ZTE kertoo. Samaa elokuvaa voidan katsella myös laitteen molemmin puolin ns. peiliasennossa. Ja tietysti näytöillä voidaan dual-modessa katsoa kahta eri sovellusta samaan aikaan.

Laite on 12,1 milliä paksu ja painaa 230 grammaa. Hintaa ei vielä ole kerrottu, mutta se tulee ainakin AT&T:n myyntiin USA:ssa ja DoCoMolle Japanissa.

 
 

Kustomoitu piiri on täydellinen teollisen internetin sovelluksiin

Teollisen internetin tai IIoT:n (Industrial Internet of Things) tarkoitus on hyvin yksinkertainen: tehdä tuotantolaitoksista mahdollisimman tehokkaita optimoimalla kaikki operaatiot, joihin kuuluvat tuotanto, materiaalien hallinta ja ylläpito.

Lue lisää...

Mobiililaitteiden jännitenotkahdukset voidaan estää

Buck-boost-muuntimen hyödyntäminen esiregulaattorina mobiililaitteessa tarjoaa vakaasti säädetyn väyläjännitteen alijärjestelmien käyttöön. Esiregulaattori estää hetkelliset jännitenotkahdukset, kun akun napajännitteessä esiintyy vaihtelevan kuormavirran aiheuttamia jännitepudotuksia. Samalla se tarjoaa koko järjestelmälle entistä korkeamman hyötysuhteen.

Lue lisää...
 
ETN_fi Robots can´t do backflips, right? https://t.co/KtogoRB25R
ETN_fi Risto Siilasmaa of Nokia: Why you should study AI and Machine Learning and how I did it https://t.co/ifOQ9CtGn0
ETN_fi Electronics integrated in wooden panels? See https://t.co/9VcZEajv4l @TactoTek
ETN_fi 60% of iPhone X users feel that Face ID is better than Touch ID. Have you found Face ID to be an adequate successor… https://t.co/I2Lkl2dHVV
ETN_fi AI-puhelin tulee jatkuvasti älykkäämmäksi. See https://t.co/8D1pMumaYH @HuaweiMobileFI
 
 

ny template